RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Skikkelig snacks»


Ute med bok: Finn Holden kom nylig ut med boken som er gitt ut i forbindelse med Persbråten videregående skole er 50 år. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Ute med bok: Finn Holden kom nylig ut med boken som er gitt ut i forbindelse med Persbråten videregående skole er 50 år. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Her er Pers-boken!

HOVSETER: Historiker Finn Holden kom nylig ut med boken som markerte 50-årsjubileet til Persbråten videregående skole. Med gamle bilder, historier og gjesteforfattere håper han tidligere elever får en god mimrestund.

Høsten 1958 ble potetene tatt opp for siste gang på Husebyjordet mellom Hovseter og Persbråten. Med det samme potene var i hus, begynte grunnarbeidene på Persbråten videregående skole.

Og mer skriver vi ikke, for du burde lese boken til Finn Holden. Rett over sommeren ble han ferdig med jubileumsboken. Nå er den tilgjengelig for de interesserte.

Finn Holden har levert fra seg et fyldig verk over skolen. I boken vil du finne historier fra elever, oversikt over ansatte, elever og mye annet. Virkelig snacks for alle som har hatt med skolen å gjøre de siste 50 årene.

Finn Holdene mener det er helt naturlig å feire 50-åringen.

– Siden mesteparten av de 50 årene ble tilbrakt i helt andre lokaler, passet det bra å fortelle nye elever og lærere om skolebygningen som var, og som hadde så mange elever og lærere. Og for gamle elever ville vise det nye skolebygget, skriver Holden i forordet.

Med seg på laget har Holden hatt Clemens Saers. Han har vært lærer på skolen siden 1992. Holden underviste på Persbråten i 35 år, de siste 20 årene som studieinspektør. Saers har laget oversikten over lærerer og elever på skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere