*Nettavisen* Nyheter.

Skileik på Skullerud

Knallvær, flott føre og sporveishunden Rufus gjorde skidagen på Skullerudsletta til en flott opplevelse for 330 barnehagebarn fra hele Oslo.

SKULLERUDSLETTA: Tirsdag var 330 barnehagebarn fra hele Oslo samlet på Skullerudsletta for å delta på Skiforeningens og Sporveiens vinterarrangement. Flere barnehager fra vårt distrikt deltok også.
Arrangørene var på forhånd litt usikre på oppmøtet, men takket være det fantastiske vinterværet ble deltakelsen større enn forventet. Barna kunne virkelig kjenne varmen fra sola mens de boltret seg på sletta. Skiforeningen hadde lagt opp løyper og porter slik at barna fikk utfolde seg med skileik. Skiforeningen stilte også med fire instruktører for å hjelpe barna i gang med aktivitetene.
I akebakken like ved var det hektisk aktivitet. Barna klatret opp den bratte bakken og satte utfor i full fart så snøen sprutet.
Den populære sporveishunden Rufus hadde også tatt turen til Skullerudsletta. Barna flokket seg rundt hunden og ville klappe den.
Inne på Skullerudstua ble det servert pølser, kvikk-lunsj og saft og det var mulighet for å varme seg. Vi er veldig fornøyd med at det kom så mange. Vi hadde mål om 200 og håper nå å få dette i gang som et årlig arrangement, sier Marina Heierdal i Oslo Sporveier.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag