RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKILT: Denne uken forsvinner skiltene i Oppsal-veier som varsler parkering forbudt knyttet til vintervedlikehold.
SKILT: Denne uken forsvinner skiltene i Oppsal-veier som varsler parkering forbudt knyttet til vintervedlikehold. Foto: foto: arne vidar jenssen

Skiltene med "Parkering forbudt" forsvinner denne uken

Prøveprosjektet med vintervedlikehold på Oppsal er over. Og dermed skal P-forbudsskiltene fjernes.

Oppsal: Som Nordstrands Blad har omtalt flere ganger, har det vært et prøveprosjekt i Oppsal-veier i vinter. Skilt har vist parkering forbudt en dag i uken slik at brøyte- og ryddeutstyr lett har kommet til.Men nå er vinteren mest sannsynlig over for denne sesongen. Hvor lenge skal skiltene stå, undres Oppsal-folk.

– Vi satt ca. 15. april som sluttdato for prosjektet, forteller Odd Bratteberg, seniorrådgiver i Bymiljøetaten/samferdsel.

– Og det ser jo ut til at vi nå er ferdig med vinteren, og at det ikke lenger blir aktuelt med måking. Derfor vil skiltene bli fjernet denne uken.

Men det er en oppgave igjen før det er ordentlig sommersesong. Veiene skal rengjøres.

– Våre entreprenører er i full sving med vårvedlikehold rundt om i hele byen. Oppsal-området står på kjøreplanen i begynnelsen av mai - nærmere bestemt 8. og 9. mai. Da blir det ny P-forbudt-skilting, og disse er det veldig viktig blir overholdt. Ellers kan det både bli kraftige gebyrer og borttauing, sier Bratteberg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere