*Nettavisen* Nyheter.

Skiltrygging, slåssing og innbrudd

  Foto: Illustrasjonsfoto

Se hva Manglerud-politiet har hatt å jobbe med de siste dagene.

Rygget på skilt

BRYN: Tirsdag måtte politiet ta seg av et trafikkuhell på Bryn senter. En bil hadde rygget på et skilt. Dette veltet og falt på en annen bil. Sjåføren var en dame på 87 år.

Kjørte i kollektivfeltet

MOSSEVEIEN: Forsøk på å komme litt raskere frem enn resten av ettermiddagskøen var ikke særlig smart for en bilfører som kjørte i kollektivfeltet på Mosseveien. Vedkommende ble nemlig oppdaget av politiet, og vinket inn ved Ormsundveien.

Sjåføren må ikke bare stå for å ha kjørt i feil fil, men bilen var ikke forsikret og det var ikke blitt betalt årsavgift. Dermed forsvant skiltene. Dette skjedde tirsdag ettermiddag.

Lagde laaang kø

RYEN: To biler som fikk stans i Svartdalsveien i rushtrafikken onsdag ettermiddag fikk store konsekvenser for den øvrige trafikken. Den ene bilen kom seg i gang igjen, mens den andre trengte bergingsbil.

Kastet narkotika

HOLMLIA: Politiet observerte onsdag kveld at en gutt kastet fra seg noe da han oppdaget dem. Det viste seg at han hadde forsøkt å kvitte seg med litt narkotika. Dette skjedde ved Holmlia senter.

Anmeldt for vold

MORTENSRUD: Natt til torsdag fikk politiet melding om slåssing på Shell-stasjonen på Mortensrud. En gutt og en jente på hhv. 20 og 16 år var innblandet. Da politiet kom til stedet, hadde forholdet roet seg. Gutten ble anmeldt for vold mot jenta og ble pålagt å holde seg unna henne.

Innbrudd

BØLER: Torsdag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i en brakke på Bøler skole. Det var stjålet datautstyr.

Stjal fotoutstyr

GODLIA: Først torsdag formiddag ble det meldt om innbrudd i Damfaret på Godlia 17. mai. Det var stjålet fotoutstyr.

To tatt for nasking

MORTENSRUD: Torsdag formiddag meldte Kiwi på Mortensrud Torg at de hadde tre naskere i butikken. En klarte å stikke av, mens to ble pågrepet og kjørt arresten. Dette var to 25-åringer fra Øst-Europa.

Hadde kniv og hasj

MORTENSRUD: Politiet kontrollerte torsdag kveld to gutter på Mortensrud T-banestasjon. Disse var 17 og 19 år. Den yngste hadde kniv og hasj på seg, og ble anmeldt for dette.

Stjal minibuss

HOLMLIA: Sent torsdag kveld ble det meldt at det hadde vært innbrudd hos Dekkmester i Rosenholmveien. En Mercedes Sprinter minibuss var stjålet. Kort etter ble kjøretøyet funnet igjen ved Lusetjern skole.

Annonsebilag