*Nettavisen* Nyheter.

Skimarked-helg

Til helgen åpner de tradisjonsrike skimarkedene hos både Heming og Ready. Utvalget vil være formidabelt lover arrangørene.

Vestre Aker: Vinteren står for døren og igjen er det mulig å gjøre flere gode kupp på de store skimarkedene hos Heming og Ready som åpner dørene i morgen, fredag. Spennet i utvalget av ski og vinterutstyr er som alltid stort. De store skientusiastene kan sikre seg nytt eller nesten helt nytt utstyr til halv pris, mens andre er fornøyd med pent brukt utstyr til en liten brøkdel av prisen.

- Vi har et stort utvalg i alt av ski og vinterutstyr. I fjor var det blant annet en veldig etterspørsel etter Twintip-ski og barneskipakker. Vi har sørget for å imøtekomme etterspørselen av disse varene, både som nytt og brukt utstyr, sier talsmann for Ready Alpin, Rune Wisted-Thu.
Han har vært med på det årlige markedet i mange år.
- Det er årets høydepunkt for alpinavdelingen og dette gleder vi oss til hvert år. Her er alle mann og kvinner i arbeid. Det bygger samhold i klubben og er veldig sosialt, selv om det er noen som må ta ekstra tunge tak, sier Wisted-Thu, som vil minne om at innleveringen av bruktutstyr starter i dag torsdag mellom klokken 17 - 22. Selve salget foregår fra fredag 27 til og med søndag 29 oktober.

Ready Alpins skibyttemarked er populært og svært godt besøkt.
- Mange foreldre med barn kommer igjen år etter år for å kjøpe eller bytte ut utstyr som er blitt for smått eller for gammelt. Vi har den fordelen at vi kan tilby utstyr i alle prisklasser, sier Wisted-Thu.

Den 27-29 oktober 2006 arrangerer Heming sitt årlige Skibyttemarked.
- Dette er et populært marked for omsetning av bruktski og vinterutstyr. Erfaringer viser at brukte barneski er svært ettertraktet. I de senere år har vi også opplevd økende etterspørsel etter langrennsutstyr for voksne og barn. Hemings skimarked er derfor en ypperlig anledning til å selge brukt utstyr som opptar unødig plass i bod og garasje - hjemme og på hytta, skriver Heming på sin hjemmeside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.