RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skimming på Tøyen


 
 
Minibank forsøkt svindlet. Les politiloggen her.

Skimming på Tøyen

TØYEN: Kl. 09.39 lørdag fikk politiet melding om at det muligens var påsatt 'skimming-utstyr' på Nordeas minibank på Tøyensenteret. Politipatruljen som kom til stedet bekreftet at det var påmontert kamera over tastaturet og påsatt en kortleser. Utstyret ble fjernet av patruljen og minibanken ble åpnet for normal drift.

Røykutvikling en til sykehus

OSLO: Kl 11.37 lørdag formiddag fikk politiet melding fra Brannvesenet om røykutvikling i Tronheimsveien 33. Da politipatruljen ankom stedet, var brannen slukket av Brannvesenet. Det hadde vært branntilløp i en seng. Det var en person i leiligheten som ble sjekket av ambulansen på stedet, og han kjørt videre til Lovisenberg sykehus for videre sjekk. Ingen personer alvorlig skadet.

Fører stakk fra trafikkuhell

GRÜNERLØKKA: Natt til søndag fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i parkerte biler i Markveien på Grünerløkka. En mannlig fører hadde løpt fra stedet. Det viste seg å være en nystjålet Mazda 323 som hadde kjørt inn i en parkert bil og denne parkerte bilen hadde blitt skjøvet inn i en annen parkert bil. Det ble forsøkt med politihund å finne føreren som stakk av, men han ble ikke funnet. Politiet har opprettet sak på forholdet.

Mann datt ned i grøft

OSLO SENTRUM: Natt til lørdag fikk politiet melding om en mann som hadde falt cirka tre meter ned i en grøft. Det viste seg at dette var inne på et avsperret området - mulig en byggeplass i Hausmanns gate. Brannvesenet ble tilkalt for å få opp mannen, En ambulanse tok han med til Legevakten for sjekk. Han var ikke alvorlig skadet. Hvordan mannen i 60-årene hadde kommet inn på dette avsperrede området og havnet i grøften, er for politiet uvisst.

Kvinne pågrepet i bilkontroll

OSLO: Søndag ettermiddag ble det meldt om et kjøretøy som ikke ville stanse for kontroll i Båhusveien. Bilen ble funnet etter kort tid og føreren, en kvinne i midten av 20-årene, pågrepet. Det viste seg at bilen var stjålet. I tillegg ble det funnet et replica-våpen i midtkonsollen på bilen. Pågripelsen var udramatisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere