RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skitt fiske!


FISKE I AKERSELVA: Du kan få både laks og sjø-ørret hvis du slenger ut snøret i Akerselva. ARKIVFOTO
FISKE I AKERSELVA: Du kan få både laks og sjø-ørret hvis du slenger ut snøret i Akerselva. ARKIVFOTO
Da filippineren Tyrone Pablo kom til Norge, ble han umiddelbart hekta på fiske. Søndag gir han deg sine aller beste fisketips - for fisking i selveste Akerselva.

GRÜNERLØKKA: – Det har allerede vært masse tørrtrening rundt hushjørnene her ute, ler Anne Mette Hegdahl ved Hønse-Lovisas hus.

Søndag fra klokka 13 kan både voksne og barn lære seg å binde fluer når fiskeentustiast Tyrono Pablo kommer på besøk. I tillegg deler han villig vekk ut tips til de beste fiskespottene langs Akerselva.

– Pablo er opprinnelig fra Filippinene og kommer fra en fiskerfamilie. Da han kom hit til Norge, ble han hekta på fluefiske for alvor, forteller Hegdahl.

Siden har han vært Norge på langs og tvers på jakt etter fiskelykken. Det han ikke vet om fiske, er ikke verdt å vite mener Hegdahl.

– Han lærer bort ulike fisketeknikker og fluebinding. Han har til og med lovet å lage en fiskerett fra hjemlandet, som jeg er sikker på at det faller i smak både hos store og små!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere