Skjelte ut bydelen

Leder av Nordvet vel, Per Erik Henriksen, ga bydelsadministrasjonen huden full.

AMMERUD: Hudflettingen hadde sin bakgrunn i en forespørsel til bydelen om status for midler som er bevilget til turveier. Fortsatt har han til gode å få svar.
Jeg var her for en måned siden og da ga dere heller ikke noe svar. Dere er fortsatt tause, sa en forbannet Per Erik Henriksen.

La seg flat

Hvorfor svarer dere ikke på henvendelser, tordnet Henriksen mens et lamslått bydelsutvalgt hørte på. Slike kraftsalver er nemlig ikke vanlig kost i åpen halvtime. Nyansatt bydelsdirektør Helge Jagmann kunne ikke annet enn å beklage at bydelsadminstrasjonen ikke har klart å komme med et svar.
De var nok litt overrasket selv over at det ikke er gitt noe svar. De skulle sendt meg et brev, sier en oppgitt velformann.
Bakgrunnen for Henriksens inntreden var en henvendelse til bydelen om turveier og bevilgning av midler. Spesielt er det ønskelig å bedre tilgjengeligheten på Hølaløkka. Spørsmålet fra velforeningen var hva status for prosjektet er. I etterkant viser det seg at rette instans er Friluftsetaten. Men det har ikke bydelen klart å informere om. I flere måneder har dermed velforeningen sittet og ventet på svar, foreløpig forgjeves.
Jeg synes det er for dårlig. Alt som blir tatt opp bør jo gå videre til administrasjonen. Nå håper jeg på et raskt svar, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.