*Nettavisen* Nyheter.

Skjøt med softgun

Flere ganger ble det skutt med softgun av ungdommer i forrige uke. Foto: Arkivfoto

Sist uke fikk politiet to ganger varsel om at unge gutter skjøt med softgun. Les Manglerud-politiets logg her!

MANGLERUD/NORDSTRAND: Både onsdag og fredag sist uke fikk politiet melding om at unge gutter skjøt med softgun. Dette skjedde i Rognerudveien på Manglerud og ved NIFFEN på Nordstrand. I begge tilfellene ble det skutt mot andre. Ingen ble skadet.

Politiet vil følge opp de unge gjerningsmennene.

Overholdt ikke vikeplikten

MORTENSRUD: En 35 år gammel mann ble forrige onsdag morgen anmeldt for ikke å ha overholdt vikeplikten da han kjørte inn på E6 ved Dal/Brenna. Resultatet var at han kjørte på en annen bil.

Fyllekjøring

MUNKERUD: Politiet fikk forrige onsdag melding om mulig fyllekjøring i Munkerudveien. De fikk kontroll på bil og mann. 62-åringen ble kjørt sentralarresten.

Påkjørt i gangfelt

LJABRU: En 30 år gammel dame ble forrige onsdag kveld påkjørt i et fotgjengerfelt i Ekebergveien ved Ljabru . Den 32 år gamle mannlige sjåføren mistet førerkortet på stedet.

Stjal sykkel

SÆTER: Torsdag morgen ble det meldt om innbrudd i en garasje i Poppelstien på Sæter. En sykkel ble stjålet.

To til Ullevål

HAUKETO: To personer ble torsdag ettermiddag kjørt til Ullevål sykehus etter en kollisjon på Ljabrudiagonalen ved Hauketo. En 49 år gammel sjåfør ble fratatt førerkortet på stedet.

Kjørte stjålet moped i fylla

LAMBERTSETER: Politiet stoppet torsdag kveld en moped ved Lambertseter kjøpesenter. Den 49 år gamle mannen som kjørte, ble transportert til sentralarresten mistenkt for promillekjøring. Mopeden var meldt stjålet.

14-åring slått i ansiktet

LJABRU: Sent torsdag kveld ble en 14 år gammel gutt angrepet av flere gutter i 14-15-åringer ved Ljabru trikkeholdeplass. Han ble slått i ansiktet og frastjålet mobiltelefon og småpenger. Deretter løp de fra stedet. Foreldre tok seg av den angrepne gutten og fikk han til Legevakten. Politiet er svært interessert i eventuelle vitneobservasjoner.

16-åringer stjal øl

BJØRNDAL: To unge jenter i 16-17-årsalderen ble fredag ettermiddag tatt for å ha stjålet øl i REMA 1000-butikken i Slimeveien på Bjørndal. De ble anmeldt av butikken og kjørt til Barnevernsvakta.

Kjørte fort og vinglete

PRINSDAL: Politiet fikk natt til søndag melding om rask og vinglete kjøring i Nedre Prinsdals vei. Den aktuelle bilen ble stoppet. En 42 år gammel mann mistet førerkortet.

Innbrudd på campingen

EKEBERG: Søndag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i resepsjonshuset på Ekeberg camping. Et vindu var ødelagt, og nøkler stjålet. Politiet er interessert i å høre fra eventuelle vitner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag