Gå til sidens hovedinnhold

Skjøt Selbu i senk

Ingunn Birkeland scoret seks av målene da Bækkelaget sendte tabelljumbo Selbu nordover som slakt i en kamp vertene til slutt vant 37-14.

Bekkelaget: Etter å ha trøblet litt i den forrige kampen mot Fjellhammer, så var BSK tilbake på hugget mot stakkars Selbu. Våre lokale jenter vant med 23 mål(!), og noen av spillerne fikk i hvert fall skutt på seg litt selvtillit.

Som stortalentet Christina O"Sullivan. 18-åringen har slitt på A-laget denne sesongen, men mot Selbu fikk hun lett spill.

Jeg får håpe at 2007 blir mitt år, for i fjor gikk det ikke så bra, sier Christina.

Du har slitt med mange skader og sykdom. Er det hele forklaringen?

Jeg har i hvert fall ikke blitt noe bedre av det, men jeg føler kanskje at jeg ikke klarer å ta med meg like mye selvtillit opp på A-laget som jeg har på juniorlaget, sier Christina.

Mot Selbu ble det fem spillemål.

Det føles godt å score noen mål, men det er like bra at jeg klarer å gjøre andre gode. Og at jeg får stå litt i forsvar. Det synes jeg fungerte bra, sier Christina.

Lekte

Selbu var selvfølgelig ingen målestokk for BSK, og kampen var avgjort etter noen får minutter. BSK ledet 10-4 etter elleve minutters spill, og da var løpet kjørt for gjestene.

Jeg synes vi starter kampen bra. Så begynner vi å bomme litt, og det glipper også defensivt. Så tok vi en "timeout", og etter det var vi gode, sier banens beste, Cecilie Marthinsen.

26-åringen scoret ni mål fra venstrekanten. De fleste på kontringer etter pause.

Jeg ble skikkelig forbanna da jeg bommet på noen skudd før pause, så det var godt å sette noen i andre omgang, sier Cecilie.

Men de siste ti minuttene av matchen måtte Cecilie se fra benken med en blodig nese.

Jeg kolliderte med keeperen, og fikk en trøkk i nesa. Det er litt vondt nå, men det går vel over, sier Cecilie, som kunne se lagvenninnene løpe ifra Selbu til en enkel 37-14 seier.

"Comeback"

Hyggelig var det også at Mette Ruud-Johansen (27) gjorde sin først kamp på A-laget siden hun røk korsbåndet mot Larvik 30. april i fjor.

Jeg har spilt en rekruttkamp, men det var veldig gøy å være tilbake på A-laget, sier Mette, som scoret ett mål.

Kjenner du noe til skaden?

Når jeg blir varm kjenner jeg ingenting, så jeg er helt i rute, sier Mette Ruud-Johansen.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden