RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det er hektiske dager for Heidi Udnæs og Ann Kristin Huseby på Imente fagskole. FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN
Det er hektiske dager for Heidi Udnæs og Ann Kristin Huseby på Imente fagskole. FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN

Skole i lynfart

Hvis du ikke kom inn på studiet du ønsket i år, er slettes ikke alt håp ute. På rekordtid bygges nemlig en ny fagskole på Carl Berner.

CARL BERNERS PLASS: Vi fikk godkjennelsen i slutten av juli, så først da kunne vi gå ut med at vi faktisk finnes her, sier daglig leder for Imente, Heidi Udnæs.

Imente fagskole har 20 års erfaring fra Drammen, men først nå etablerer de seg i Oslo. I første omgang er det regnskap og reiseliv de satser på, men planen er å starte flere linjer på sikt.

Allerede en måned etter at godkjennelsen er i boks har skolen blitt godt mottatt i nedslagsfeltet.

Jeg får søknadene rett i innboksen, og når jeg sitter på kontoret hører jeg "plopp plopp" ettersom de renner inn, sier leder for Oslo-avdelingen, Ann Kristin Huseby, som har dagene fulle med booking og gjennomføring av studiesamtaler.

Dagene på kalenderen min er veldig grønne nå. Jeg har laget et system der grønn betyr studentsamtaler, ler hun, mens hun viser vei gjennom klasserom, som enn så lenge er fylt av plankehauger, hammer og spiker. Men fint skal det bli.

Vi heter jo egentlig kompetansehuset Imente, så ideen er at huset skal romme alle samfunnslag. Det skal være et hus med mange rom, der det er plass til alle, forklarer Huseby. Med god støtte fra Drammen er hun nå i rute.

Vi har bygget stein for stein, men nå står vi med foten på målstreken, og det er det som er så herlig, sier Heidi Udnæs.Heidi Udnæs

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere