RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hallen begynner å ta form på Grefsen Stadion - i mai skal den være helt oppe.
Hallen begynner å ta form på Grefsen Stadion - i mai skal den være helt oppe. Foto: Foto: Kristin Tufte Haga

Skoleavtale i ny hall på Grefsen stadion

Den planlagte hallen på Grefsen Stadion reiser seg, og idrettslaget har skrevet intensjonsavtale om utleie til Kjelsås skole.

KJELSÅS: – I mai skal den være helt opp. Men det er jo “litt” å gjøre inne også, så det vil nok tilsammen gå med en del hundre dugnadstimer, i tillegg til “proffene” som jobber med å få opp hallen. Men til høsten er den nok klar til bruk, sier Kjelsås ILs Per Ekstrøm.

Han kanfortelle at idrettslaget har skrevet intensjonsavtale med Kjelsås skole om leie av hallen mens skolen holder til i paviljongene på Engebråten.

Hallen får utvendige mål på cirka 15x39 meter, og er uten garderober. Men garderober og toaletter finnes i klubbhuset - rett ved siden av.

LES OGSÅ: Kjelsås-hall fikk ja

600.000 kroner

I budsjettforliket som byrådspartiene Høyre og Frp inngikk med Venstre og KrF før jul i fjor, fikk Kjelsås IL 600.000 kroner til hallen, som etter det avisen kjenner til vil koste rundt 3,3 millioner kroner.

Mer støtte?

Og Kulturdepartementet har i brev til idrettslaget skrevet at hallen ikke tilfredsstiller ordinære mål for flerbrukshaller, men at laget likevel kan søke om tilskudd – maks 700.000 kroner, noe også idrettslaget har søkt om.

Men om det blir eventuelt tilskudd fra departementet eller ikke, har ennå ikke laget fått noe svar på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere