Gå til sidens hovedinnhold

Skrapte seg rik!

Biodun Omoyeba Ehis trodde ikke sine egne øyne da hun skrapte Flaxloddet hjemme ved kjøkkenbordet. I løpet av et par sekunder var 25-åringen blitt eier av en bil til 600.000 kroner.

MANGLERUD: – Jeg satt der alene og skjønte det ikke helt. Så derfor dro jeg til byen og gikk inn på en Narvesenkiosk for å spørre. En snill mann ringte til Norsk Tipping, og joda, det stemte. Jeg hadde vunnet den flotte bilen, sier 25-åringen, bosatt i Bydel Østensjø.

Torsdag var det kake, ballonger, blomster og biloverrekkelse ved Gyda-kiosken på Manglerudsenteret der Biodun kjøpte fem Flaxlodd 10.juli. Et av dem viste seg altså å «inneholde» en Volvo XC60 R-design.

Ikke sertifikat

Hun har ikke riktig skjønt det ennå, at hun har vunnet så mange penger. Hun hopper og danser rundt med munnen full av kake. Bilen er hun egentlig ikke så veldig interessert i.

– Jeg har ikke sertifikat, så Norsk Tipping har lovet at jeg skal få pengene istedenfor.

– Og de skal du bruke til?

– Jeg skal lage en god middag til familien i dag, spare til barna mine, og gutten på 7 år skal få en sykkel, smiler hun fra øre til øre.

– Og jeg trenger penger til utdannelsen min. Har akkurat begynt på kurs for å bli sykepleier, forteller den blide jenta som kom fra Nigeria til Norge som 13-åring.

Ove Olsen, salgsleder for Norsk Tipping i Oslo/Akershus, stod med en tåre i øyekroken da han så Bioduns elleville glede.

– Når man ser slikt, at noen virkelig setter pris på å vinne, ja da får jeg helt frysninger, sier han.

Lykkekiosken

De ansatte i Gydakiosken deler også gleden med 25-åringen. Og det på tross av at man der i gården nesten er bortskjemt med vinnere. I løpet av det siste halvåret har en Mangleruddame vunnet 7.6 milllioner og en mann 15.5 millioner i Lotto.

– Og for to år siden var det også en som vant bil etter å ha kjøpt Flaxlodd hos oss, forteller kioskansatt Anam Butt.

Norsk Tipping har 4200 salgssteder i Norge. Gydakiosken ligger på topp ti blant de stedene som omsetter mest.

– Det blir flere og flere som prøver lykken hos oss. En av våre faste kunder kjøpte Flaxlodd for 5000 kroner nylig, sier Butt.

Men det var altså en 25 år gammel tobarnsmor som stakk av med den gjeveste gevinsten

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21