RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrekk og gru


Hyl og skrik: Spøkelsestunnelen under svømmebassenget fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på de spenningssøkende deltakerne.
Hyl og skrik: Spøkelsestunnelen under svømmebassenget fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på de spenningssøkende deltakerne.
Det ble mye hyling og skriking på Lambertseter bad da deltakerne på Halloweenfesten skulle gjennom den hjemsøkte spøkelsestunnelen.

Lambertseter: Med spindelvev i taket, skumle lyder og en mørklagt kjeller var rammen satt for en virkelig skrekkslagen opplevelse for de 120 deltakerne på Halloweenfesten til Lambertseter svømmeklubb lørdag.

I kjelleren var rundt ti av svømmeklubbens medlemmer utstasjonert for å skremme de som gikk forbi i spøkelsestunnelen. Og mange ble skremt.

Det var skummelt når de kom ut og tok på meg i mørket, og så fikk jeg spindelvev i håret, foreller Ylva Hallingby som hylte til da hun kom forbi tre av svømmeklubbens skremmere.

Spøkelsestunnelen var nok i skumleste laget for en del av de yngste, men da var det godt at det vanket trøstende godteri etterpå.

Det ble også kåret beste kostyme. Førstepremien i herreklassen gikk til Edvart Thomas Wohlfahrt som var utkledd som Ninja Turtles. Helen Tilje Hansen vant dameklassen med sitt skumle heksekostyme.

Etterpå var det selvsagt bading og mer godteri.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere