RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skremmeskudd

Det kunne se ut som Lyn ikke hadde andre intensjoner enn å skremme Aalesund. Score skulle de i hvert fall ikke.

Ullevål: Men Lyn slapp heller ikke inn noen mål på hjemmebane mot Aalesund i kveld, og kampen endte 0-0. Sigurdsson, Edu og ikke minst Hoff, kunne alle avgjøre for Lyn, men kveldens desiderte matchvinner ble Aalesund-keeper Adin Brown.
Jeg trodde virkelig ballen skulle gå inn, sier Espen Hoff om sin store, store sjanse etter 88 minutter. Han klinker til, men tverrliggeren hindrer skuddet i å forære Hoff scoring.

Upresise

Dette var vel det eneste skuddet som virkelig satt for Lyns vanligvis så gode kantspiller. Han får mange baller å jobbe med, og viser stor vilje, men verken skuddene eller innleggene sitter som de skal. Det var for øvrig kjenningsmelodien for hele Lyn-laget.
Jeg syns tempoet var problemet vårt i dag. Aalesund faller mye, og vi får mye tid og rom, men klarer ikke opprettholde tempoet. Dessuten er vi altfor upresise, mener Espen Hoff. Han er tydelig skuffet, og mener at Lyn absolutt tapte to poeng i dag.
Vi vet at Aalesund spiller for ett poeng i dag, men vi har mange nok sjanser til å avgjøre kampen, sier han.

Burde vunnet lett

Det samme mener Henning Berg.
Vi produserer absolutt mange nok sjanser, og store nok sjanser, til at vi burde vunnet lett i dag, sier treneren etter kampen. Aalesund-trener Per Joar Hansen er ikke overraskende meget fornøyd.
Nå er vi der vi bør være defensivt. Vi holder nullen og får ett poeng. Klart jeg er fornøyd med det, smiler han. Det var imidlertid ikke bare Aalesund som trakk forsvaret bakover til tider. Også Lyn-forsvaret falt unødvendig mye til tider, og forærte dermed Aalesund flere gode skuddmuligheter fra mellomrommet på rundt 20-25 meter. Men dette var ikke kampen for de gode skuddene. Aalesund hadde heller ikke stilt inn siktet i kveld.
Jeg var faktisk ikke redd for at Aalesund skulle ta ledelsen, innrømmer Espen Hoff.

Vil glemme kampen

Det er helt tydelig at Lyn sliter dersom ikke innleggene sitter. I dag kom de enten ikke frem, eller de var for lange, eller så ble spillerne taklet før de kom så langt. Powell har fått mye tillit av Henning Berg i år, men har ikke mye å by på dersom innleggene uteblir. Chinedu Ogbuke var derimot til tider et friskt pust, og glimtet til med flotte tekniske detaljer. Men heller ikke han kom på scoringslisten.
Siste tredjedel sitter ikke i dag, det er helt klart, medgir Espen Hoff.
Denne kampen vil jeg bare glemme fortest mulig, sier han skuffet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere