RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skriv deg til Sicilia

Går du med en journalist i magen? Da kan du kanskje skrive reisebrev fra vår lesertur Sicilia.

OSLO VEST: Lokalavisen Frogner vil i mai arrangere lesertur til Sicilia i samarbeid med Fjordlife. Det er den kjente middelhavseksperten Christina Cappelen, bosatt på Frogner, som vil guide på turen som går fra 4. til 15. mai. Vi tar forbehold om nok påmeldinger.

Foto og skriving

Vi ønsker en reportasje fra denne leserturen, men denne gangen tenkte vi å gjøre en vri. Hvis du behersker fotoapparat og kan skrive, så kan du være den som vinner en plass på turen.

Da dekker vi fly Oslo - Palermo/ Roma - Oslo, gode hoteller, 11 netter med halvpensjon, tre lunsjer piknik/ kafélunsj, all transport og guiding ved reiseleder Christina Cappelen. Du må til gjengjeld lage en sak til vår avis og vårt nettsted.

Hvis du synes dette er noe for deg, kan du sende noen få linjer til Lokalavisen Frogner, Postboks 428 Sentrum, 0103 Oslo om deg selv og hvorfor du bør være vår mann eller kvinne på turen.

Du kan også sende e-post til redaksjon.fs@ lokalavisen.no. En jury bestående av ansvarlig redaktør Tore Bollingmo og markedssjef Aasa Iversen i Lokalavisen Frogner og Christina Cappelen i Fjordlie vil velge ut den beste begrunnelen og kåre en vinner.

Fristen er 1. april.. 
 

Les mer om turen her.

En opplevelse

Cappelen er en ildsjel som elsker å fortelle om Norge til italienere og Italia til nordmenn. Hun er blant annet kjent som primus motor for Pompeiiutstillingen i Oslo på midten av 80-tallet, og har guidet utallige nordmenn i Roma.

Cappelen er like interessert i den vanlige italierner som å gå i audiens hos Paven, og har et utrolig kontaktnett. Hun kjenner også de øvrige middelhavslandene og kulturen og historien i området svært godt, og med vår lesertur vil du garantert få oppleve Sicilia på en annen måte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere