RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skriver for miljøet


MILJØREPORTERE: Mikkel og Mats er klare for oppdrag med miljøuniformen på. I denne saken intervjuer de hverandre om miljøsaken og den forestående jobben. FOTO: PR-OPERATØRENE
MILJØREPORTERE: Mikkel og Mats er klare for oppdrag med miljøuniformen på. I denne saken intervjuer de hverandre om miljøsaken og den forestående jobben. FOTO: PR-OPERATØRENE
Mikkel og Mats fra Voksen skole skal skrive om Hafslunds miljøfestival for Lokalavisene i Oslo og Miljøbloggen. Her skriver de om seg selv.

Voksen: Hafslunds miljøfestival for barn går av stabelen søndag den 5. juni.

Del på Facebook

I fjor var festivalen en suksess med over 30.000 besøkende i Frognerparken. I år gjentas suksessen, og i år som i fjor har Hafslund valgt å ha med seg 12 skoleelever fra seks Oslo-skoler til å drive bloggen Kraftrevyen og samtidig skrive for Lokalavisene i Oslo. Årets reportere fra Voksen skole heter Mikkel Meltvedt Lyseggen (12) og Mats Philippe Jensen (11). Reporterne starter herved årets miljøreporter-jobb med å intervjue og fortelle om seg selv i denne saken:

Mikkel var miljøreporter i fjor, og synes det var morsomt å lære om energi og miljøvern.

– Jeg resirkulerer, skrur av lysene når jeg drar et sted, forsøpler ikke og spiser litt økologisk.

– Hvorfor hadde du lyst til å bli miljøreporter Mats?

– Fordi det hørtes spennende ut! Jeg var det i fjor og syntes det var gøy. Derfor hadde jeg lyst til å være med i år også.

– Hva gjør du for å spare miljøet?

– Jeg slår av lyset når jeg og familien drar et sted, skrur av mobilen om natten og resirkulerer. I tillegg passer jeg på å ikke forsøple i naturen, jeg går eller sykler til skolen og spiser!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere