Skuddsikker familie på Ekebergsletta

Søsknene Christina (7), Filip (6) og William Osnes-Ringen (3 1/2) fra Nordberg koser seg på Norway Cup. Foto: Ellen Amalie Vold

Søsknene Christina (7), Filip (6) og William Osnes-Ringen (3 1/2) fra Nordberg koser seg på Norway Cup. Foto: Ellen Amalie Vold

Søsknene Christina (7), Filip (6) og William Osnes-Ringen (3 1/2) fra Nordberg fikk testet skuddfoten på blinken i Pondus-målet under Norway Cup på tirsdag.

EKEBERGSLETTA: Daglig måler flere hundre unge fotballspillere skuddsikkerheten sin under Egmont og Toppfotballkorts skuddkonkurranse på Norway Cup. Tirsdag fant Nordbergfamilen veien til blinken og alle bortsett fra minstemann på 5 ½ måned fikk prøve seg.

– Vi var her litt i går og litt i dag. Filip og jeg spiller fotball på Korsvoll og William trener en gang i uka, men ingen av oss er med på turneringen nå, sier Christina.

Søskenflokken har kost seg på Ekebergsletta.

– Det er mange morsomme ting å gjøre her. Vi har skutt på mål og lagd fotballkort av oss selv. Og så har vi sett noen fra Brasil og Egypt spille kamp, sier William.

Men det er ingen lag fra Brasil eller Egypt blant familiens noe spredte favorittliste.

– Filip liker Manchester, William liker Liverpool og jeg er Barcelona-fan, erklærer Christina. Men vi liker Lyn best alle tre.

LES OGSÅ: Lyn går for gull på Ekeberg

Vi følger Norway Cup! Les alt om fotballfesten på dittOslo.no!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.