RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuddsikker familie på Ekebergsletta


Søsknene Christina (7), Filip (6) og William Osnes-Ringen (3 1/2) fra Nordberg koser seg på Norway Cup. Foto: Ellen Amalie Vold
Søsknene Christina (7), Filip (6) og William Osnes-Ringen (3 1/2) fra Nordberg koser seg på Norway Cup. Foto: Ellen Amalie Vold
Søsknene Christina (7), Filip (6) og William Osnes-Ringen (3 1/2) fra Nordberg fikk testet skuddfoten på blinken i Pondus-målet under Norway Cup på tirsdag.

EKEBERGSLETTA: Daglig måler flere hundre unge fotballspillere skuddsikkerheten sin under Egmont og Toppfotballkorts skuddkonkurranse på Norway Cup. Tirsdag fant Nordbergfamilen veien til blinken og alle bortsett fra minstemann på 5 ½ måned fikk prøve seg.

– Vi var her litt i går og litt i dag. Filip og jeg spiller fotball på Korsvoll og William trener en gang i uka, men ingen av oss er med på turneringen nå, sier Christina.

Søskenflokken har kost seg på Ekebergsletta.

– Det er mange morsomme ting å gjøre her. Vi har skutt på mål og lagd fotballkort av oss selv. Og så har vi sett noen fra Brasil og Egypt spille kamp, sier William.

Men det er ingen lag fra Brasil eller Egypt blant familiens noe spredte favorittliste.

– Filip liker Manchester, William liker Liverpool og jeg er Barcelona-fan, erklærer Christina. Men vi liker Lyn best alle tre.

LES OGSÅ: Lyn går for gull på Ekeberg

Vi følger Norway Cup! Les alt om fotballfesten på dittOslo.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere