Skuespiller i magen?

 

 

BABU søker skuespillere til Den Unge Scene!

Klikk på bildet for å forstørre.

  Foto: Foto:Privat

Klikk på bildet for å forstørre.

Fra en tidligere forestilling.

Alna:– Det finnes ikke mye spesialtilpasset dramatikk for ungdom. Den Unge Scene (DUS) er i så måte et hederlig unntak, sier produsent Hege Michalsen ved Bydel Alna Barne og Ungdomsteater(BABU).

– Siden 2004 har etablerte norske forfattere og dramatikere fått i oppgave å skrive teaterstykker som skal spilles av ungdom. Hvert år har det vært DUS-fylkesmønstringer og der en jury er til stede for å bestemme hvem som skal få lov til å komme til Det Norske Teatret for å spille stykket sitt der. I tillegg til å være en arena for å vise frem gruppa si på et profesjonelt teater, er DUS en anledning til å møte annen teaterintressert ungdom fra hele landet.,

BABU i farta

– fjor deltok Bydel Alnas Barne og Ungdomsteater (BABU) for første gang på DUS med stykket «Buy nothing day» av Kim Atle Hansen. I år har et lite utvalg BABU-ungdommer lest gjennom fem ulike stykker og kommet frem til at årets DUS-stykke er «Om du kunne» av Nina Eriksdatter. «Om du kunne» er et stykke med masse humor og fine karakterer, og byr på en god del morsomme utfordringer for skuespillerne som skal delta, forklarer Hege Michalsen.

Trenger skuespillere

– I forbindelse med DUS trenger BABU flere skuespillere fra 10.klasse og oppover, og derfor skal vi arrangere audition! Mandag 16. August holder vi audition på Tveten gård kl. 17:00. Auditionen blir holdt som en workshop og dere trenger ikke forberede noe, bare møte opp. Vi trenger både gutter og jenter. Høres dette ut som noe for deg, så ta kontakt, er oppfordringen fra Hege i BABU.

Er du interessert så ikke nøl med å ta kontakt.

Ta kontakt med produsent Hege Michalsen: hege.michalsen@bal.oslo.kommune.no (tlf 971 50 254) eller instruktør Lina Killingdalen: linasinmail@gmail.com (tlf 911 66 910)


For å lese mer om DUS og om stykket de skal spille kan du gå inn her: www.dus.as

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.