RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffende av Manglerud Star


Martin Vethe har satt inn 1-1. Arnar Førsund, Stian Nikodemussen, Victor Larsson og Torgeir Hoås jubler med målscoreren.
Martin Vethe har satt inn 1-1. Arnar Førsund, Stian Nikodemussen, Victor Larsson og Torgeir Hoås jubler med målscoreren.
Seriestarten ble ikke som forventet.

OPPSAL:  – Vi hadde nok sjanser til å avgjøre kampen og presset gjennom hele 2. omgang, sier Manglerud Stars kaptein og målscorer Martin Vethe.

Svak 1. omgang

Bortelaget tok ledelsen midtveis i 1. omgang. Et frispark ble slått inn i feltet og ble stusset forbi en litt utmanøvrert keeper Kim Deinoff.

Arnar Førsund var nære på å utligne ledelsen med en heading, men Nest-Sotras keeper fikk fistet ballen til side for mål.

– Vi var veldig dårlig før pause og slapp Nest-Sotra litt inn i kampen. De fikk spille det spillet de hadde kommet hit for, sier Vethe.

Etter pause styrte Manglerud Star det hele. De presset høyt på banen, og Nest-Sotra slo langt og vekk da de fikk tak i ballen. Men Manglerud Star slet med å skape de helt store sjansene.

Det kunne endt med null scoringer for laget, hvis Vethe ikke hadde fått foten på et innlegg.

– Niko (Stian Nikodemussen) skyter og det så ut som ballen er på vei utafor. Men så får jeg kastet fram en fot og får pirket inn ballen.

Tilbake i Oslo

Kim Deinoff debuterte i mål for Manglerud Star etter overgangen fra Løv Ham.
Han er opprinnelig Skeid-gutt, men spilte for Abildsø i tre sesonger på slutten av 90-tallet.

33-åringen fikk en langt roligere ettermiddag enn Stian Steffensen i Nest-Sotras mål.

– Vi fikk satt mye mer fart på ballen etter pause, og det ville ikke vært umulig for oss å få pirket inn en scoring til.

Deinoff synes de siste 45 minuttene var godkjent, selv om det bare ble uavgjort i en kamp hvor Manglerud Star var store favoritter.

For opprykksfavoritten Manglerud Star er uavgjort hjemme Nest- Sotra ikke bra nok.

– Men det var godt for oss at denne kampen kom tidlig. Vi ser at vi ikke får noen ting gratis, sier Deinoff.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere