RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet elevrådsleder

Etter at Elevorgansisasjonen kom med beskyldninger om at Hellerud videregående skole lanserer toårig videregående utgang for å bli en eliteskole, har elevårdsleder Sanel Zejnelagic lyst til å trekke skolen fra organisasjonen.

Hellerud: - Jeg er litt sint på organisasjonslederen som istedenfor å uttale seg om saken, burde ha snakket med oss ved skolen om det først, innrømmer Sanel.
Misfornøyd
Det er ikke første gang Hellerud videregående skole vurderer å trekke seg fra elevorganisasjonen.
- Både jeg og tidligere elevrådsformann, Kim Trogstad, har vært misfornøyd med organisasjonen. Men nå når dette har kommet frem, ser jeg mer alvorlig på det. De hadde ikke nok informasjon da de uttalte seg om saken. Vi vil ikke bli en eliteskole. Alt vi vil er å skape en ny ordning som er tilpasset ungdom som er villig til å jobbe raskere. Det er på tide at noen kommer med en slik ordning, og at Hellerud gjør det tyder på at ledelsen satser på fremtiden til ungdom og at de bryr seg, understreker elevrådslederen som gjerne hadde benyttet seg av tilbudet selv.
- Selvfølgelig hadde jeg gjort det, men jeg går i andre klasse, fastslår Sanel som ikke vil melde seg ut av elevorgansiasjonen - ikke riktig ennå ihvertfall.
- Det er opp til de andre elevene. Det er de som bestemmer, avslutter 17-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere