RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet initiativtaker


Intet stup: Tone Larssen (Frp) må innse at det ikke blir noen bademuligheter i gamle Oslo pukkverk. Arkivfoto
Intet stup: Tone Larssen (Frp) må innse at det ikke blir noen bademuligheter i gamle Oslo pukkverk. Arkivfoto
Badelandets «mor» Tone E. Larssen synes det er et hån mot Oslos innbyggere at det ikke blir badeland i pukkverket.

GRORUD: Den tidligere bystyre- og bydelspolitikeren må konstatere at det ikke blir noe sykehjem og badeland i steinbruddet på Grorud.
Jeg synes det er utrolig at kommunen tar seg råd til å si nei til Arthur Buchardt som vil gi oss det vi trenger aller mest, sier hun.

Er i sjokk

Tone E. Larssen var med å lansere badelandplanene sammen med partikollega Svenn Kristiansen og hotellkonge Arthur Buchardt rett før valget i fjor. Hun er nok skuffet over at Høyre, Ap, Venstre og SV dømmer prosjektet nord og ned.
Jeg synes det er ille og er mildt sagt sjokkert. Flere av politikerne bare sier nei uten engang å vite hvor dette er hen. Sier de nei fordi det er et forslag fra en millionær, spør hun seg.
Frp påstår at badelandet ikke ligger innenfor markagrensen, noen kommunes egne etater slår fast at det gjør. Larssen vil likevel ikke være med på at prosjektet er dårlig fundert.
Da jeg fikk kart over området, lå det utenfor marka. Selve byggingen vil tangere grensen, slik pukkverket gjør. Hvem som tar feil, tør jeg ikke si, sier hun.
Hun mener Høyre og de andre opptrer arrogant og ikke tar Oslos badebehov på alvor.
Ingen setter seg ordentlig inn i forslaget. De sier bare nei. Jeg synes det er hoverende. Dersom Ap hadde kommet med forslaget, hadde det fått en annen behandling, avrunder hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere