RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet over Arbeiderpartiet


Eigil Skule og Gunnar Sande fulgte spent med på fartsmålingene politiet gjrode under Aksjon Skolevei. Foto: Vidar Bakken
Eigil Skule og Gunnar Sande fulgte spent med på fartsmålingene politiet gjrode under Aksjon Skolevei. Foto: Vidar Bakken
Aksjonsgruppen for stenging av Konventveien så lyst på situasjonen etter at Ap tidligere i sommer gikk inn for stenging.

HOFF: Det er klart at vi er skuffet over at Ap ikke holder det de har lovet. De sa tidligere klart fra at reguleringen gjelder og veien skulle stenges. Alt lå til rette for å trygge skoleveien, sier Eigil Skule i aksjonskomiteen.

Han fulgte saken da den ble komitébehandlet.

Jeg var selv til stede på møtet i samferdselskomiteen. Det lå ikke andre forslag på bordet før møtet. Jeg mener det var en udemokratisk fremgangsmåte når Høyres forslag ikke engang lå i sakspapirene. Det kom kun få timer før møtet, altså et helt nytt forslag som man skulle forholde seg til. Her ble det inngått en avtale på bakrommet, sier Skule.

Han mener de siste målingene i Konventveien med hensyn til gjennomgangstrafikk viser behovet for stenging.

55 prosent av biltrafikken sørover om morgenen er gjennomgangstrafikk og 53 prosent nordover om ettermiddagen er i tråd med hva vi har sagt. Politiets fartsmålinger under Aksjon Skolevei viser også at det blir kjørt for fort forbi skolen. Selv om politiet er lite glade for en løsning med gjennomkjøring forbudt, som er vanskelig å håndheve, håper vi at dette vil fungere. Nå vil vi at skiltene kommer opp så fort som mulig, sier Skule.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere