RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet Tore Ludt

SV mister et av sine tre mandater i Stovner bydelsutvalg. Plasteret på såret er at Ap vinner ett.

STOVNER: Den røde siden ser ut til å beholde sitt flertall i Stovner bydelsutvalg. Noe politisk jordskjelv er det ikke blitt, selv om SV har gjort et katastrofevalg på nasjonalt plan. Bydelsutvalgsleder Tore Ludt er selvsagt skuffet over valgresultatet men er likevel godt fornøyd med at flertallet er sikret for fire nye år.
Jeg er fornøyd med at vi har samme flertallskonstellasjon. Noe annet ville vært meget overraskende, sier Ludt i en kommentar til Lokalavisen Groruddalen.

–Regjeringsslitasje

Ap stjeler et mandat fra SV og går frem fra seks til syv seter på Stovner. Høyresiden forblir den samme, med fire til FrP og to til lillebror Høyre. Hvem som blir leder i bydelsutvalget er et åpent spørsmål og avgjøres i forhandlinger på kammerset.
Jeg stiller meg til disposisjon når kabalen legges. Jeg er skuffet over valget. Vi blir et offer for en viss regjeringsslitasje. Noen føler at forventninger ikke blir innfridd. Det er vår egen skyld at vi ikke klarer å profilere egne saker i regjering. Så har det litt med profilering og dumheter vi selv står for, sier Ludt som dermed konkluderer med at dette resultatet har lite og ingenting med lokale forhold å gjøre.

Ny BU-leder

Gruppeleder Karl P. Olsen i Arbeiderpartiet bekrefter overfor Lokalavisen Groruddalen at det er stor mulighet for bytte av BU-lederen.
Jeg går ut ifra at Arbeiderpartiet kommer til å for å få BU-leder. I så fall er det meg som kommer til å bli foreslått, sier Olsen.
Siden det er ingen av partiene som har flertall alleene, kommer vervet til å bli en forhandlingssak mellom Ap og Sv

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere