RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulle bare sjekke tv-en


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Tidlig tirsdag kveld ble nok en eldre kvinne lurt av noen som «bare skulle sjekke tv-en». Det førte igjen til at den gamle ble fralurt verdier.

MANGLERUD: Det var klokken 18.10 politiet fikk meldingen om at to utenlandsktalende menn hadde kommet seg inn til en 89 år gammel kvinne i Havreveien på Manglerud.

De presenterte seg som å komme fra Canal Digital og skulle sjekke tv-en hennes.

Da de forsvant, hadde de fått med seg bankkort, klokke og smykker. Bankkortet ble brukt kort tid etter. Politiet vil ikke ut med hvor mye de fikk tatt ut.

– Dette er samme modus som saker vi har hatt flere av i det siste. Signalementet kan også passe, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø, leder av forebyggende avdeling på Manglerud.

Politiet gjentar oppfordringen de har kommet med så mange ganger:

– Slipp ikke inn fremmede!


Andre saker fra Manglerud-politiets logg de siste dagene:

Tatt med narkotika

MANGLERUD: Mandag ettermiddag pågrep politiet to personer på 27 og 28 år i Rugveien på Manglerud. Det ble funnet narkotika på dem.

Pågrep tidligere utvist

BRATTLIKOLLEN: Tirsdag kveld pågrep en politipatrulje en 31 år gammel mann på Brattlikollen. Det ble funnet narkotika på mannen. Han har tidligere blitt utvist fra landet. Ferden gikk i første omgang til sentralarresten.

Innbrudd i tre biler

BOGERUD: Ca. klokken 02 natt til onsdag ble to personer, den ene med sykkel, observert mens de var i ferd med å bryte seg inn i biler. Dette skjedde i Stallerudveien på Bogerud.

Politiet kom til stedet med hundepatrulje og satt i gang søk rundt blokkene. Men de to ble borte.

Det viste seg at det hadde vært innbrudd i tre biler. Den ene var forsøkt koplet mens det fra de to andre var stjålet stereoanlegg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere