Skulle imponere noen jenter

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Det er de underligste forklaringer politiet får når de kommer opp i spesielle forhold. Les politiloggen her.

Manglerud politidistrikt: Fredag kveld fikk politiet melding om at det var gjort opp bål ved busskuret ved Manglerud senter. Tre gutter på 15 og 18 år hadde fyrt opp noen tennbriketter. Bålet ble slukket og guttene gitt en formaning.

Men hvorfor lage bål på et fortau?

Svaret var: «Vi skulle imponere noen jenter.»

Ellers ingen store og vanskelige oppgaver for vårt lokale politi i helgen, men nok å henge fingrene i.

Rar parkering

Fredag morgen fikk de melding om at det det sto en nedsnødd bil på tvers på fortauet i Kongsveien ovenfor Sjømannsskolen. Det var ingen stjålet-melding på den. Viking besørget bortkjøringen.

Drikkelag

Fredag ettermiddag ble det meldt om ordensforstyrrelser på T-banen på Ryen. Fire personer ble lokalisert like i nærheten - og ble loggført som drikkelag.

Politiet mente de hadde fått i seg nok, så det av alkohol de hadde igjen ble tømt ut. Der-etter ble de fire i 31-44-årsalderen satt på kurs hjem.

På feil side av veien

Fredag litt etter klokken 18 ble det meldt om trafikkulykke med personskade i Mortensrudveien. Antakelig var den ene av to biler kommer over i motgående kjørebane, og dermed ble det smell.

Barn i den ene bilen ble sjekket av ambulansefolk som kom til. Føreren av den ene bilen klaget over å ha vondt i nakken, var kvalm og hadde hodepine. Han ville selv ta seg til Legevakten.

Det ble betydelige skader på begge bilene - den ene så ødelagt at den måtte ha hjelp for å bli kjørt bort.

Merkelig kjøring

Sent fredag kveld kom det melding om at en bil hadde noe merkelig ferd i Sandstuveien. Den ble stoppet av en patrulje, og det ble raskt konstatert at det var alkohol med i spillet - både av fører og passasjerer. Føreren, en 35 år gammel polakk ble tatt med til arrresten. Politiet avlåste bilen og tok med seg nøkleen til stasjonen.

Låst ratt

Natt til lørdag ble en bil stoppet utover på E6 ved den gamle bomstasjonen på Abildsø. Kjøringen hadde mildt sagt vært noe uryddig. Føreren fortalte at ratte var låst. Bilen var også koplet, men ikke meldt stjålet.

Av sikkerhetsmessige grunner ble den tauet til parkeringsplassen på Skullerud og hensatt.

Nasket barberhøvel

Lørdag kom det melding fra Kiwi-butikken i Langbølgen på Lambertseter om at de hadde tatt en nasker . En 24 år gammel mann hadde sikret seg en barberhøvel uten å gjøre opp.

Brann i søppelsjakt

Lørdag ettermiddag gikk brannalarmen i en blokk i Mellombølgen på Lambertseter. Det var røyk i oppgangen. Brannvesenet tok seg inn i et søppelrom og fikk slukket. Det var ikke nødvendig med evakuering selv om det var mye røyk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.