*Nettavisen* Nyheter.

Skulle kjøpe pølse – vant 5,4 millioner

 

Damen stakk innom Narvesen ved Stortinget for å kjøpe seg pølse. Hun fant på å kjøpe med seg Viking Lotto og vips tikket det inn 5,4 millioner.

SENTRUM: Den 33 år gamle Oslo-kvinnen ble kunde av Norsk Tipping for litt over en måned siden.

– Jeg har riktignok hatt spillerkort før, men det gikk ut og jeg spilte bare veldig sporadisk. I juli skaffet jeg meg et nytt. Og forleden stakk jeg innom Narvesen ved Stortinget for å kjøpe meg ei pølse, noe jeg sjelden gjør. Og ved en innskytelse kjøpte jeg Viking Lotto samtidig. Gjett om jeg er glad for det i dag, sier 33-åringen, som jobber med markedsføring i et vikariat. Nå får hun et pusterom til å finne seg en fast jobb, sier hun til Norsk Tipping.

– I det siste har jeg gått rundt og sett etter et nytt salongbord. Men jeg har ikke funnet noe. Enten er de ikke pene, eller så er de for dyre. Nå tror jeg problemet er løst! Dessuten har jeg lenge hatt lyst til å male veggene i leiligheten. Jeg tror det skal bli en ordning med det også, sier damen fornøyd til Norsk Tipping.

Det var to dansker og to nordmenn som delte førstepremiepotten i Viking Lotto onsdag. Selv om Oslo-kvinnen måtte dele premien med tre andre ble det mye på hver. Potten var stor, slik at det ble 5,4 mill. til hver.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.