RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FØRSTEPRIORITET: Rehabilitering av snøkanonanlegget og toaletter, samt lysstolper og rehabilitering av 2 kilometer’n på Skullerud er på topp i prioriteringslisten over idrettsanlegg i Bydel Østensjø.
FØRSTEPRIORITET: Rehabilitering av snøkanonanlegget og toaletter, samt lysstolper og rehabilitering av 2 kilometer’n på Skullerud er på topp i prioriteringslisten over idrettsanlegg i Bydel Østensjø. Foto: ARKIVFOTO

Skullerud først i køen

Rehabilitering av snøkanoner, løyper og toaletter på Skullerud står øverst på prioriteringslisten for idrettsanlegg i Østensjø.

ØSTENSJØ: Idrettsetaten har bedt Bydel Østensjø komme med innspill om hva som bør prioriteres av idrettsanlegg i bydelen.

Nå har bydelsutvalget (BU) sett på saken, og de var hovedsaklig enig med prioriteringene til Idrettens Samarbeidsutvalg.

Se listen over de vedtatte prioriteringene i egen faktaboks.

Skolebad inn på listen

Det eneste punktet som vakte diskusjon var Manglerud Bad, som var tatt ut av prioriteringslisten.

Grunnen skal være at det er et skolebad og dermed hører innunder skolebehovsplanen, men lokalpolitikerne ville gjerne ha det på listen likevel.

– Makan til dårlig bad, det trenger definitivt å bli pusset opp, sa Erland Bakke (H).

– Vi trenger dette bassenget, så det er bra å ha det i planen. Da blir det mer trøkk på at det må pusses opp, sa Hanne Eldby (SV).

Det var alle enig i, og etter en avstemming havnet badet på femteplass i prioriteringslisten.

Inn på listen er også en ny sandvolleybane i Haakon Tveters vei/Skøyenåsveien, etter ønske fra ungdomsrådet.

Avgjøres til høsten

Prioriteringslisten fra BU skal nå bearbeides hos Bymiljøetaten, før de sender Kommuneplan for idrett til politisk behandling.

Planen behandles trolig i bystyret høsten 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere