RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skulpturpark på overtid


ÅPNET: Svenn Kristiansen hadde æren av å åpne Klosterengas skulpturpark. FOTO: NILS SKUMSVOLL
ÅPNET: Svenn Kristiansen hadde æren av å åpne Klosterengas skulpturpark. FOTO: NILS SKUMSVOLL
Syv år skulle det ta før Klosterenga Skulpturpark ble offisielt åpnet, etter at arbeidet startet tilbake i år 2000. Fredag kunne både lokalpolitikere og bydelsadministrasjon endelig puste lettet ut.

GAMLEBYEN: Manglende bevilgninger har etter sigende vært den viktigste årsaken til at arbeidet med Klosterenga Skulpturpark har stått på vent. Fredag var det derfor en tydelig stolt bydelsdirektør Marit Langfeldt Ege som ga ordet til ordfører Svenn Kristiansen.
Første byggetrinn i skulpturparken ble gjennomført for sju år siden under ledelse av Bård Breivik. Siden den gang har det gått tregt, men fredag var det åpningen som stod i fokus. Tiden leger som kjent alle sår.
Jeg håper dette blir en park som både beboere og tilreisende tar i bruk. Så får vi håpe at alle bidrar til å ta godt vare på den, sa ordføreren i sin åpningstale. Barna som var til stede tok ordføreren på ordet og hadde stor moro med vann og skulpturer. Enkelte hunder lot seg også friste til et avkjølende bad, mens de voksne først og fremst lot seg fascinere av kunsten.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere