*Nettavisen* Nyheter.

Skumle planer på Nordstrand

31. oktober er Agnes Thorsens plass det perfekte mellomstoppet. (Illustrasjonsfoto)

Nordstrand Vel og Muffinsbakeriet oppfordrer halloweenvandrere til å ta turen innom Agnes Thorsens plass onsdag 31. oktober.

NORDSTRAND: Halloween blir stadig vanligere i Norge, og nå kaster Nordstrand Vel seg på trenden.

Onsdag 31. oktober fra klokken 18 til rundt 20 rigger de seg til på Agnes Thorsens plass. De samarbeider med Muffinsbakeriet, som vil holde åpent denne kvelden.

– Dette er jo kvelden hvor alle går halloween, så vi tenkte vi ville lage en møteplass og bidra til litt stemning i nærområdet, sier Benedicte Bruun-Lie i Nordstrand Vel.

Gresskarsuppe, musikk og godteri

Nordstrand Vel skal pynte plassen, dele ut godteri og selge gresskarsuppe og pølser.

– Vi kler oss ut og oppfordrer andre til å gjøre det samme, enten det er skumle kostymer eller noe annet, sier Bruun-Lie.

Selv har hun heksekostymet klart, og håper på bra oppmøte.

To unge gutter fra bydelen, Haakon og Magnus, skal være dj'er og sørge for stemningsskapende musikk.

– Vi håper det blir hyggelig torgstemning, sier Bruun-Lie.

Ny tradisjon?

Det er første gang Nordstrand Vel markerer halloween, men blir det vellykket skal man ikke se bortifra at det kan bli en tradisjon.

– Vi har en kulturkomité som skal finne på arrangementer for folk i området. Julegrantenningen er jo populær, så vi tenkte å gjøre noe lignende i forbindelse med halloween. Det er jo morsomt at det skjer noe og at folk er ute og beveger seg på denne årstiden, så vi får sett hverandre litt, sier Bruun-Lie.

– Mange rekker kanskje ikke middagen på halloween, så da kan de komme innom og ta den her. Arrangementet er åpent for alle!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.