RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skummel trynefaktor


Ingenting var overlatt til tilfeldighetene da Hilde og Tom Jonas Røyseheim inviterte til halloweenfest. Hilde var utkledd som "Alien" og Tom Jonas som varulv.
Ingenting var overlatt til tilfeldighetene da Hilde og Tom Jonas Røyseheim inviterte til halloweenfest. Hilde var utkledd som "Alien" og Tom Jonas som varulv.
Tom Jonas og Hilde Røysheim er lidenskapelig opptatt av Halloween. På lørdag arrangerte de sitt årlige monsterparty med kulisser og masker fra USA.

STOVNER: Dette er årets høydepunkt. På denne festen er målet å være styggest mulig, sier Hilde Røysheim til Lokalavisen Groruddalen.

Seks uker har hun brukt på å fylle eneboligen i Sigurd Weisæths vei på Stovner med skrekk og gru. Hilde ble fascinert av halloweenfeiringen etter et ferieopphold i USA på 90-tallet.

Spøkelser i vinden

De siste årene har hun handlet inn utstyr og kulisser i USA for 30 000 kroner.

Jeg liker alt med Halloween, og dette er en hobby for meg. Maskene er vel det som fascinerer mest, forteller festarrangøren.

Lørdagens fest var den femte på rad i sitt slag.

Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Jeg har planlagt alt ned til minste detalj. Det er slitsomt, men det er verdt det.

Nifs kirkegård

Boligen var gjort om til et spøkelseshus, både innvendig og utvendig. Inngangspartiet var fylt med hodeskaller, fakler og gresskar i kjent halloweenstil.

I trærne hang det dukker og spøkelser som danset i vinden.

I tillegg var hele hagen gjort om til en nifs kirkegård hvor man kunne skimte flere lik på vei opp av grava. Bare kulisser vel å merke, men det skulle man ikke tro.

Eneboligen til Tom Jonas og Hilde var som tatt ut av en Hollywood-film.

Ingen fester er som denne, sier Arild Solli.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere