RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skurker i studio


August Denizou Lund, Jens Peter Heli, Johannes Berggrenn, Steffen André Feet og Lasse Halvorsen (i midten). Foto: Ida Schmidt Nygaard
August Denizou Lund, Jens Peter Heli, Johannes Berggrenn, Steffen André Feet og Lasse Halvorsen (i midten). Foto: Ida Schmidt Nygaard
Rap-gruppa "Banditt 112" er relativt fersk, men guttene bak navnet har vært banditter lenge, skal vi tro dem selv.

Lilleaker: I studio på Stoppestedet står en broket guttegjeng som for ikke lenge siden spilte inn sin nyeste og eneste låt "Vi er banditt 112".

- Vi starta for noen måneder siden, sier August (14).

- Men vi har alltid vært banditter, smiler Lasse (14).

Spiller mer selv

De fem guttene meldte seg på studiokurs i regi av Stoppestedet Ungdomshus i høst og til tross for at kun en av dem har noen særlig tidligere musikkerfaring er de nå allerede igang med låt nummer to.

- Den første låta var samplet, mens på den nye spiller vi mye mer selv, forteller guttene.

Studiokurset er bare et av flere kurs for ungdom på Stoppestedet. For 300 kroner kan man delta i studio i 5-6 uker.

- Her lærer man å arbeide i et studio. Vi har lyst å gi ungdommene et sted hvor de kan dyrke interessen slik at de har et grunnlag hvis de vil drive på videre selv, sier Hans Nicolai Bugge, ansvarlig for kurset.

Et løft

- Stoppestedet var ikke det hippeste stedet å henge før, men nå har de et mye bedre opplegg. De har fått et løft, sier Johannes (14). De andre er også enige i at tilbudet er blitt bedre.

- Bare Egil skal spille her snart. Den konserten skal jeg på, sier Lasse.

Snart er det igjen tid for Ungdommens Kulturmønstring (UKM) på Stoppestedet og Bugge oppfordrer guttene til å melde seg på.

- Vi tenker på det, men har ikke bestemt oss helt enda, smiler bandittene skjevt.

UKM arrangeres 9. februar og Stoppestedet er på utkikk etter jury-medlemmer. Har du noe å bidra med i den forbindelse kan du ta kontakt med Stoppestedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere