RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skøyenkveld tross regnvær

Regn, regn og atter regn preget Bryn Lions årlige arrangement på Nordre Skøyen Hovedgård i år. Tross paraplyer og regntøy holdt humøret seg oppe allikevel. Så lenge det varte

Torsdag 26. mai var det igjen duket for Bryn Lions store familiearrangement. Åtte korps fra nærmiljøet var invitert til å spille kjente og kjære toner. To hundre liter vaffelrøre var ferdig til stekning, seksti kaker sto klare for salg, femti kilo pølser var kjøpt inn og loddsalgsboden satt opp. Festen var i gang. Så kom regnet... i mengder.
Lionsmedlemmene og deres respektive solgte vått og tørt til de trehundre fremmøtte.

Humanitært arbeid

Vanligvis på denne dagen er besøkstallet opp i mot 2000, og inntektene seks-sifrede. I år ble inntektene betraktelig mye mindre, ene og alene på grunn av været. Halv syv så arrangørene seg nødt til å avlyse festen. Dette har ikke skjedd siden 1985.
Dessverre var ikke været på vår side. Som trøst fikk alle gratis kaffe og kaker, forteller Arne Woll i Bryn Lions.
Inntektene fra arrangementet går uavkortet til humanitært arbeid. Femti prosent av intektene til Bryn Lions går til lokale tiltak. Mens de andre femti prosentene går til nasjonale og internasjonale tiltak. Korpsene fikk også en håndsrekning som takk for at de stilte opp på familiearrangementet.
Bryn Lions er positivt innstilt, til tross for årets regnvær. Neste år er de tilbake igjen. Med eller uten regnvær. Og i mellomtiden skal de fortsette sitt arbeid for å hjelpe andre som trenger deres støtte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere