RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skyfritt på Tveita

Tveita Senter inviterer publikkum til Skyfrie dager. Om værgudene holder sitt, lover senterleder Tonje Holm tilbudene og aktiviteter for alle.

Torsdag 16. juni starter årets begivenhet på Tveita senteret. Dagen starter med stor konsert kl. 18.00. Det er Tveita Senter og Power Hit Radio som står for dette arrangementet. Det er en rekke artister som kommer til å stå på scenen. Noen av høydepunkter er Skills Misse Baren, Dina, BMY med Idol-David, Infernal og mange andre.

Tre dager til ende

Senterledelsen lover full fest tre dager til ende. Det er et variert program for de skyfrie dagene med alt fra tivoli, hoppslott og ballongklovner for de minste.
- Vi gleder oss også spesielt til å høre på Oppsal skoles barne- og ungdomskor som synger på senteret fredag, og Østensjø Jantsjar som spiller opp ute på lørdag, sier Senterleder Tonje Holm.
Lørdag kommer det også årets norske deltakere i Melodi Grand Prix Junior. Maskerte Barn og Karoline skal synge til sammen tre sanger og signere plater fra klokken 14.00.

Politikerdebatt

For de som ikke lar seg friste av musikk finnes det en del andre ting å velge i mellom. I anledning høstens stortingsvalg kommer det Heidi Sørensen fra SV og høyres Hans R. Kjærstad som skal debatere rundt temaer som miljø, samferdsel, barn og unge og verdiskapning som grunnlag for velferd. Den politiske debatten begynner lørdag klokken 12.00.
Senteret kan også by til nattåpne butikker torsdag fram til midnatt. Butikkene stiller med gode timestilbud fra klokken 20.00.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere