RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skytebane-saken

Skytterlaget finner det beklagelig at Arbeiderpartiet i Søndre Nordstrand representert v/ Rupinder Bains ikke er villig til å opprettholde vårt tilbud til barn, ungdom, jegere & skyttere i bydelen. Partiets lettvinne holdning til denne saken som berører 750 medlemmer og et ukjent antall jegere, er mildest talt skuffende. Det kan neppe karakteriseres som ansvarlig politikk å flytte 'problemet' til andre steder.

Det som imidlertid er det mest graverende i denne saken er Ap's manglende vilje (og evne?) til å lese tilsendt dokumentasjon i denne saken. Flg informasjon er gitt Ap og de øvrige partigrupperingene i Søndre

Nordstrand BU:
Enebakk skytebane
er underlagt strenge konsesjonsbegrensninger med hensyn til skuddantall pr år. Disse begrensingene vil bli overskredet ved en evt flytting av vår aktivitet til Enebakk. I tillegg har ikke bystyret myndighet til å flytte vår aktivitet til et annen kommune/ fylke uten akksept hos mottaker.

En miljøforbedret skytebane enten vi snakker Prinsdal, Grønmo eller Godlia vil garantert tilfredstille samtlige støymessige krav Miljøverndepartementet stiller til nye skytebaner. Dette gjelder både for boligbeyggelse og friluftsområder.

Dagens skyteaktivitet på Prinsdal er ikke helseskadelig for hverken mennesker eller dyr. Dette fordi skytingen pågår over et så kort tidsrom at den ikke har negativ betydning for helsen - forøvrig bekreftet av bydelsoverlegen. Det finnes mao ikke hjemmel i Kommunehelsetjenesteloven for å stenge skytebanen på Prinsdal.

Håper dette er innspill som setter saken i et noe bredere perspektiv.

Gunstein Lauvrak
Nordstrand skytterlag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere