RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skyter inn to mill. til idrettshall


Stian Berger Røsland skyter inn to millioner til prosjektering av idrettshall. BU-leder Carl Oscar Pedersen og prosjektleder Frode Helland tar mer enn gjerne imot.
Stian Berger Røsland skyter inn to millioner til prosjektering av idrettshall. BU-leder Carl Oscar Pedersen og prosjektleder Frode Helland tar mer enn gjerne imot. Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN
Byrådsleder Stian Berger Røsland (H) lover to millioner kroner til prosjektering av idrettshall på Ullernbanen.

ULLERN: – Oslo trenger flere idrettshaller, ikke minst i Oslo vest. Vi vil øke hallkapasiteten i området og skape tilbud til barn og unge som kan brukes hele året. Dette prosjektet blir prioritert av oss, sier Røsland.

Del på Facebook

To alternativer

Idrettshallen med fotballbane og to flerbrukshaller er foreløpig beregnet å koste 130 millioner kroner, fordelt på egenkapital, tippemidler og kommunal støtte.

– Anlegget er nå i prosjekteringsfasen og vi trenger to millioner kroner for å komme videre. Vi skal prosjektere en idrettshall med tak over fotballbanen og en rimeligere utgave uten tak, sier prosjektleder Frode Helland.

Røsland har selv spilt fotball i Ullern idrettsforening som barn og kjenner godt igjen det gamle klubbhuset med garderober.

– Her som mange andre steder er det sterk vekst i ungdomsbefolkningen. Med tiden il vi få en dramatisk svekkelse av tilbudet og vi ikke får økt kapasiteten i området. Dette prosjektet må vi få fortgang på, sier Røsland.

Lover to millioner

– Kan byrådslederen love at han går inn for at det blir bevilget to millioner i prosjekteringsmidler i neste budsjettperiode?

– Ja, Høyre vil gå inn for det i budsjettet, sier Røsland.

– Det var hyggelige nyheter, sier BU-leder i Bydel Ullern, Carl Oscar Pedersen (H), som nærmest har vært en møteplager i rådhuset for å få fortgang i prosjektet.

Deretter var det litt tid for byrådslederen å kaste jakken og vise gamle fotballferdigheter. I motsetning til landslaget, fikk Røsland mål på keeperne Pedersen og Helland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere