Slag og spark i Njårdhallen

Terje Wick Andresen er instruktør for alle som ønsker å lære kickboksing her på vestkanten. Her sammen med partneren Kathrine Wick Andresen.

Terje Wick Andresen er instruktør for alle som ønsker å lære kickboksing her på vestkanten. Her sammen med partneren Kathrine Wick Andresen. Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Terje Wick Andresen fortsetter sukssen han har hatt på Oppsal. Nå skal kickboxeren prøve seg på vestkanten.

MAKRELLBEKKEN: Januar 2009 startet Terje Wick Andresen Cardio Kickboxing og han arrangerte for første gang trening i kickboksing på Oppsal. Dette ble en umiddelbar suksess og nå har han utvidet tilbudet til innbyggerne vest i Oslo.

– Da jeg startet opp med kickboksin på Oppsal måtte jeg avvise 40 mennesker første dagen. Siden har jeg utvidet tilbudet og nå trener jeg 150 personer over tre dager der, sier Terje Wick Andresen.

Starter opp i vest

I tillegg til at han har treningiger hver tirsdag og torsdag på Holmenkollen hotell, så går første time av stabelen i Njårdhallen onsdag 1.september. Terje Wick Andresen håper nå å tilfredsstille sultne treningsvillige personer på vestkanten.

– Det er moro for oss å drive med dette når engasjementet er så stort.. Her i Njårdhallen har vi plass til 30 personer, sier Wick Andresen.

Slag og spark på puter

Terje Wick Andresen er veldig klar på at timene han legger opp til skal passe for alle. Derfor blir det ingen slag direkte på kroppen, men slag og spark på puter.

– Hos oss får man både utholdenhetstrening og styrketrening på en time. Timene er lagt opp for å passe allmennheten. Faktisk er størsteparten av deltakerne på Oppsal voksne kvinner, sier Wick Andresen.

Les også: Der samboere slår løs på hverandre

Han sier at 70 prosent av de som melder seg på kommer alene og alle vil få en partner når de møter opp.

Skal trives

Treningsinstruktøren påpeker at det også skal være en sosial setting når han har kurs.

– Mange av de som trener hos oss blir også venner. Det er alltid hyggelig når vi får tilbakemeldinger på hvor mye de gleder seg til trening, opplyser Wick Andresen.

– Kan det være at noen blir skremt av at det er kickboksing?

– Vi vil ha de som trives. Derfor tilbyr vi en gratis prøvetime for å finne ut at dette er noe for dem. De som kommer får seg en positiv overraskelse og de liker treningsformen. De får fastere kropp, bedre styrke og utholdenhet. I tillegg lærer man selvforsvar, opplyser Wick Andresen.

Treningen starter klokken 20.15 i Njårdhallen onsdager og man kan gå inn på www.cardiokickboxing.no for mer info.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag