*Nettavisen* Nyheter.

Slakter maten på Valka

 

Dagbladets anmelderpar Robinson og Fredag har besøkt Valkyrien Restaurant. Det gikk både bra og ikke bra.

De to matpraterne skynder seg å bestille øl og dram når de kommer for å skli inn i miljøet i d en legendariske brune kneipa på Majorstuen.

De er begeistret for stedet og stilen og håper alt skal holde over middels høy matkvalitet. De mener byen trenger brune steder. Men maten de får servert blir nådeløst veid og funnet for lett.

De dropper flesk og duppe, retten Ambjørnsens Elling bestilte her, og går heller for koteletter og chop suey. Surkålen er kald, potetene halvharde, kotelettene nesten kremerte og den brune saus minner om helårsolje i fargen. Kinamaten får en like hard dom. De står over dessert. Og konkluderer med at Valka kunne ha vært et Majorstuen-alternativ til Teddys Softbar og Lorry.

Men at maten er for dårlig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag