RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble skjelt ut: Randi Gustad og lagvenninnene var lite populære i Skienshallen onsdag.
Ble skjelt ut: Randi Gustad og lagvenninnene var lite populære i Skienshallen onsdag.

Slaktet av Gjerpen-speakeren

Nordstrands eliteseriejenter gjorde bortekampen mot Gjerpen litt for spennende, syntes hjemmespeaker Tom Gulliksen og valgte å skjelle ut bortelagets spillere over høyttaleranlegget.

Skien/Nordstrand: Onsdagens eliteseriekamp i håndball i Skienshallen inneholdt det meste. For ikke bare var kampen spennende. Speaker Gulliksen gjorde sitt til at oppgjøret neppe blir glemt med det første. Han kalte blant annet NIF for "det mest usportslige laget han har sett".

Jeg ble sjokkert. Har aldri opplevd noe liknende, sier Randi Gustad til Aftenposten.

Gulliksen velger å legge seg flat etter det pinlige opptrinnet.

Jeg hadde en dårlig dag på jobben. Jeg beklager at jeg ikke klarte å kontrollere meg selv. Jeg hadde ikke noe med å kontakte Nordstrand på denne måten. Jeg er en voksen person, som ikke skulle ha opptrådt slik, sier speakeren.

NIF kunne fort tatt poeng i bortekampen, men måtte i stedet reise hjem tomhendte etter et knepent 30-31-tap. Dramatikk var det uansett flust av i Skienshallen, med både en tett kamp, en hissig speaker og mange utvisningsminutter. I tillegg fikk Arnhild Holmlimo marsjordre for Nordstrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere