*Nettavisen* Nyheter.

Slapp ikke inn «døvstum» person

  Foto: Illustrasjonsfoto

En døv person uten talespråk forsøkte mandag ettermiddag å trenge seg inn i en bolig på Simensbråten. Men han kom ikke over dørstokken.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Vi har hatt mange forskjellige meldinger om folk som forsøker å komme seg inn. Og å være «døvstum» er en av innfallsvinklene, forteller politioverbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud.Men da en mann forsøkte seg i Vårveien på Simensbråten mandag ettermiddag, møtte han i dobbelt forstand døren.

– Å ikke åpne for ukjente er vår absolutte anbefaling, sier Drevsjø.

– Kommer de seg inn, er det stor sjanse for at de klarer å få med seg noe.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Så to innbruddstyver

GODLIA: Mandag morgen ble det meldt om at innbrudd sannsynligvis var på gang i Arne Garborgs vei på Godlia. To personer ble observert i det de holdt på ved et vindu i 1. etasje.

Men de forsto muligens at de ble sett, og forsvant. Politiet gikk spor - også med hund - etter de to som skal ha vært iført mørke klær på den ene og lyseblå jakke på den andre. Ingen ble funnet.

LES LOGGEN FRA HELGEN: Kjørte med isruter – hva skjedde da?

Tatt med narkotika

HOLMLIA: Tre personer i en bil ble mandag kveld stoppet av politiet i Hallagerbakken på Holmlia. Det ble funnet noe narkotika på den ene. Det ble skrevet anmeldelse på stedet.

Stakk fra taxi-regning

SKULLERUD: En taxi-fører meldte tirsdag morgen at tre personer hadde stukket av uten å gjøre opp for turen han hadde hatt med dem. Dette var i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud.

Politiet påtraff de mistenkte. Saken ble ordnet opp ved at de skulle møte på taxisentralen og betale samme dag. Om ikke ble det anmeldelse.

Innbrudd i visningsleilighet

SKULLERUD: Tirsdag formiddag ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en visningsleilighet for nye boliger i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. En balkongdør var brutt opp.

Rygget på en person

LJABRU: En kvinne ble kjørt til legevakten tirsdag ved 14-tiden etter at hun var påkjørt av en bil. Dette skjedde utenfor Ica i Ljabrubakken. Uhellet skjedde da bilfører skulle rygge og ikke så damen. Inndragelse av førerkortet ble vurdert inntil vitner var avhørt.

Tittet i barnehage

BØLER: Når man litt før klokken 01 om natten går og titter inn i en barnehage, vekker det mistanke.

Derfor fikk politiet melding da en mann ble observert ved Bøler barnehage natt til onsdag. Melder kunne fortelle at han også hadde vist interesse for boliger i området.

Vedkommende forsvant, og politiet fant heller ingen mistenkelig person da de kom til området.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.