RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slapp ikke inn «døvstum» person


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En døv person uten talespråk forsøkte mandag ettermiddag å trenge seg inn i en bolig på Simensbråten. Men han kom ikke over dørstokken.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Vi har hatt mange forskjellige meldinger om folk som forsøker å komme seg inn. Og å være «døvstum» er en av innfallsvinklene, forteller politioverbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud.Men da en mann forsøkte seg i Vårveien på Simensbråten mandag ettermiddag, møtte han i dobbelt forstand døren.

– Å ikke åpne for ukjente er vår absolutte anbefaling, sier Drevsjø.

– Kommer de seg inn, er det stor sjanse for at de klarer å få med seg noe.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Så to innbruddstyver

GODLIA: Mandag morgen ble det meldt om at innbrudd sannsynligvis var på gang i Arne Garborgs vei på Godlia. To personer ble observert i det de holdt på ved et vindu i 1. etasje.

Men de forsto muligens at de ble sett, og forsvant. Politiet gikk spor - også med hund - etter de to som skal ha vært iført mørke klær på den ene og lyseblå jakke på den andre. Ingen ble funnet.

LES LOGGEN FRA HELGEN: Kjørte med isruter – hva skjedde da?

Tatt med narkotika

HOLMLIA: Tre personer i en bil ble mandag kveld stoppet av politiet i Hallagerbakken på Holmlia. Det ble funnet noe narkotika på den ene. Det ble skrevet anmeldelse på stedet.

Stakk fra taxi-regning

SKULLERUD: En taxi-fører meldte tirsdag morgen at tre personer hadde stukket av uten å gjøre opp for turen han hadde hatt med dem. Dette var i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud.

Politiet påtraff de mistenkte. Saken ble ordnet opp ved at de skulle møte på taxisentralen og betale samme dag. Om ikke ble det anmeldelse.

Innbrudd i visningsleilighet

SKULLERUD: Tirsdag formiddag ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en visningsleilighet for nye boliger i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. En balkongdør var brutt opp.

Rygget på en person

LJABRU: En kvinne ble kjørt til legevakten tirsdag ved 14-tiden etter at hun var påkjørt av en bil. Dette skjedde utenfor Ica i Ljabrubakken. Uhellet skjedde da bilfører skulle rygge og ikke så damen. Inndragelse av førerkortet ble vurdert inntil vitner var avhørt.

Tittet i barnehage

BØLER: Når man litt før klokken 01 om natten går og titter inn i en barnehage, vekker det mistanke.

Derfor fikk politiet melding da en mann ble observert ved Bøler barnehage natt til onsdag. Melder kunne fortelle at han også hadde vist interesse for boliger i området.

Vedkommende forsvant, og politiet fant heller ingen mistenkelig person da de kom til området.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere