RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slåss med vektere


 
 
Mann nektet å oppgi personalia og slåss med vektere. Les politiloggen.

SENTRALBANESTASJONEN: En 33 år gammel mann ble innbrakt til Sentralarresten fra Sentralbanestasjonen i natt. Han hadde vært rundt i området hele kvelden, og det endte opp med en slåsskamp. Mannen oppførte seg ufint og nektet å oppgi personalia, men da politiet kom, ble mannen noe med samarbeidsvillig.

Slåsskamp på Stortinget T-banestasjon

STORTINGET T-BANESTASJON: I går kveld klokken 11 ble det meldt om en slåsskamp på Stortinget T-banestasjon. Tre personer var røket i tottene på hverandre i det de skulle gå på banen - uvisst av hvilken grunn. Politiet rykket ut og innbrakte tre personer for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Avisbrann på Ensjø T-banestasjon

ENSJØ: Ved midnatt kom det melding om en avisbrann på Ensjø T-banestasjon. Politiets melder hadde vært snar og fikk sparket og kastet noe snø på brannen så den slukket. Den ene avisen klarte seg, mens den andre brant. Det er ikke rapportert om personskader i forbindelse med den lille brannen.

Mann i veien kjørt hjem

TRONDHEIMSVEIEN: I natt ble det observert en mann som gikk i Trondheimsveien mellom Årvoll og Sinsen. Politiet fant mannen - en 29-åring som av en eller annen grunn var ute og gikk midt i veibanen. Politiet fikk kontakt, og mannen ble kjørt ned over mot byen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere