RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Slåss om en hundrelapp

Tre personer slåss om en hundrelapp utenfor Oslo City. Les politiloggen her.

OSLO SENTRUM: Kl. 22.18 i går kveld ble det meldt om en slåsskamp mellom tre personer ved Oslo City. Det viste seg å være tre menn som av en eller annen grunn slåss om 100 kroner. To av personene roet seg da politiet ankom, men en tredje, en 49 år gammel mann, ble anholdt for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Tre pågrepet med narkotika i bilen

BRYN: Kl. 00.17 kontrollerte politiet en bil ved Bryn Senter. Bilen var begjært avregistert tre ganger, føreren hadde ikke førerkort og i bilen ble det funnet noe narkotika. Alle tre som satt i bilen, tre menn, to på 32 år og en på 29, ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Sykkeltyv tatt på fersk gjerning

TØYEN: Kl. 01.42 ble en sykkeltyv tatt på fersk gjerning av en politimann på fritiden. En politipatrulje som kom til åstedet ved Tøyenparken, pågrep en 36 år gammel mann for dette forholdet.

Brannalarm på Tøyenbadet

TØYENBADET: Kl. 04.31 gikk brannalarmen på Tøyenbadet hvor det nå foregår ulike utbedringsarbeider. En politipatrulje som kom til stedet konstaterte at alarmen gikk et sted inne i bygningen. Etter å ha lett litt, fant politiet stedet. En brannalarm var utløst, men det var heldigvis ingen brann. Alarmen ble avslått og natteroen
opprettholdt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere