Slåssing og løpske hester

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

I en relativt rolig høstferieuke har våre lokale politifolk både hatt løpske hester og slåsskjemper å ta seg av.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Det er varierte oppgaver politiet har å håndtere. Her kan du lese loggen fra Manglerud-politiet:

Løse hester

LOFSRUD: Mandag morgen kom det melding om at 5-6 hester var ute på tur i Lofsrud-området, og de skapte trafikale problemer. Hestene ble etter hvert styrt tilbake til der de skulle være - på Lofsrud gård.

Klappet til bilfører

ROSENHOLM: Trafikale forhold ordner seg som regel, men det hender at sinnet tar overhånd. Mandag formiddag kolliderte to biler i Rosenholmveien. Den en føreren ble så sint på den andre at han klappet til motparten. Politiet kom til og fikk roet ned partene. Skade-meldingsskjema ble skrevet, men det vurderes om det kommer en anmeldelse for agresjonen.

15 slåsskjemper

RYEN: Ved 23-tiden mandag kom det melding om at omkring 15 personer hadde barket sammen på Esso-stasjonen på Ryen. Forholdet roet seg ned. Politiet har ikke helt oversikt over hva som var bakgrunnen for basketaket.

Mistet plater

ABILDSØ: Tirsdag ettermiddag meldte en bilfører på vei innover E6 at en annen bil hadde løse plater på en tilhenger. En plate falt av og ødela bilen hans. Forholdet endte bare med at det ble skrevet skademeldingsskjema.

Syv knuste ruter

ØSTENSJØ: Onsdag morgen meldte vaktmester på Østensjø skole at det i løpet av natten hadde vært ruteknusere på ferde. Syv vinduer var ødelagt, og alt tydet på at noen hadde vært inne i gymsalen. Det skal ikke ha vært stjålet noe. Politiet er interesseret i eventuelle vitneobservasjoner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.