Gå til sidens hovedinnhold

Slått ned med batong

Nok en gang ble en person som takket nei til hasj utsatt for vold. Les politiloggen her

GRØNLAND: Kl. 05.17 ble det meldt om en person som var blitt slått med en batong ved Akerselven på Grønland. Den 19 år gamle mannen hadde et dypt kutt i pannen over venstre øye, og da politiet kom til stedet, ble en 29 år gammel mann samt en 24-åring og en 22-årig pågrepet for dette forholdet i nærheten av Oslo S. En av de pågrepne hadde blod på seg. Saken vil bli anmeldt. 19-åringen ble tilbud hasj, og da han takket nei, ble han angrepet av de tre.

Ranet med kniv

AKERSELVA: Kl. 22.51 møtte en 60 år gammel mann på vakta på Sentrum politistasjon og fortalte at han noe tidligere på kvelden var blitt ranet av to personer ved Jakob kirke og at det var brukt kniv i forbindelse med ranet. Mannen hadde et lite, ikke alvorlig, kutt på halsen. Politiet lette etter gjerningsmennene sammen med 60-åringen, men fant ingen. Han innga en umiddelbar anmeldelse på forholdet.

Bilruter knust i sentrum

OSLO SENTRUM: Kl. 02.00 i natt ble det meldt om en bil i Nedre Slottsgate med to knuste ruter. Et vitne fortalte politiet at han så en person med brun jakke syke fra åstedet med en veske. I bilen som var en leiebil, var det intet å sikre. Forholdet er å betrakte som grovt tyveri fra bil.

To kamerater ranet

GRØNLAND: Kl. 03.36 meldte to kamerater fra til politiet om at de var blitt ranet av fire personer som kom kjørende i en utenlandsregistrert bil. Det var ikke brukt noe våpen under ranet, og bilen med de fire forsvant opp Åkebergveien og ble borte. De to kameratene meldte forholdet umiddelbart til politiet, og vil senere bli avhørt i sakens anledning.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter