RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slettet bot etter mediekontakt


Rolf Rasmussen sendte to skriftlige klager til parkeringsselskapet etter at dattera hans fikk parkeringsbot på denne plassen. Det var først da han ringte daglig leder at bota ble slettet umiddelbart.
Rolf Rasmussen sendte to skriftlige klager til parkeringsselskapet etter at dattera hans fikk parkeringsbot på denne plassen. Det var først da han ringte daglig leder at bota ble slettet umiddelbart.
Da Rolf Rasmussen fortalte parkeringsselskapet A1 Security at han hadde snakket med Lokalavisen Groruddalen, tok det fem minutter før boten var slettet.

TVEITA: Lokalavisen Groruddalen har tidligere skrevet om John Jacobsen som mente han urettmessig hadde fått bot av parkeringsselskapet A1 Security. Rolf Rasmussen leste artikkelen og tok kontakt med både Jacobsen og avisen.

Skrev feil årstall

Rasmussen mente nemlig at dattera hans også hadde fått urettmessig bot av det samme selskapet.

Hun trente på SATS 8. januar 2008. Da hun skulle skrive dato på kortet, var hun uheldig å skrive feil årstall. Hun skrev 2007, og fikk bot for dette, til tross for at det ikke fantes noen avtale med SATS i 2007, forteller han.

Rasmussen mente dette måtte være feil, og skrev klage til parkeringsselskapet to ganger. Begge gangene fikk de avslag.

Rask vending

Men da Rasmussen senere ringer parkeringsselskapet og forteller at han har vært i kontakt med pressen, tar saken raskt en ny vending.

Jeg ble først bedt om å sende en klage for tredje gang, men det godtok jeg ikke. Jeg forklarte at jeg hadde snakket med John Jacobsen og Lokalavisen Groruddalen, og at jeg ikke ville gi meg med saken, forteller Rasmussen.

A1 Security ba da om nummeret på boten, og lovte at de ville ringe ham opp igjen.

Fem minutter senere ringte de opp igjen, innrømmet at boten var feil, og sa at den var slettet. Da ble jeg nesten litt skremt, sier Rasmussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere