RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sletting Johnsen slår tilbake


Frederik Sletting Johnsen (22).
Frederik Sletting Johnsen (22).
NM-finalisten Frederik Sletting Johnsen fra Furuset TK vurderer å bytte til Danmark fordi han mener Tennisforbundet bevisst har utelatt ham fra årets Davis Cup-lag.

FROGNER: 22 år gamle Frederik Sletting Johnsen har spilt åtte NM-finaler på rad ute og inne, og tok Kongepokalen for tre år siden. Ifjor vant han NM-gull inne slik han gjorde det i 2005.

Under søndagens singlefinale i Frognerparken kjempet Sletting Johnsen mot Erling Tveit og størstedelen av publikum, som tydelig støttet spilleren fra Snarøya. Furuset-spilleren tror det skyldes en pågående konflikt mellom familien hans og Tennisforbundet.

– Jeg har snakket med mange som støtter meg, men problemet er at de ikke tør si det. Det tenner meg ekstra og jeg vet at jeg gjør noe riktig.

22-åringen er i ferd med å bytte til Danmark. Norge har ikke herrelandslag, og Slettner Johnsen føler at mulighetene er større for å få hjelp der. Han har dobbelt statsborgerskap og mener seg vraket av Tennisforbundet.

– Av ukjente årsaker er jeg ikke tatt ut på Davis Cup-laget. Jeg var med i fjor og var da tapende NM-finalist ute mens jeg vant inne. Forbundet har ingen grunn til ikke å ta meg ut.

Han tror årsaken er det han kaller en “drittsak” mellom familien og Forbundet.

– Selv har jeg ikke problemer med Forbundet og de sier at de ikke har problemer med meg.

PS: Erling Tveit vant Kongepokalen etter 6/4, 7/6(8-6).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere