RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEN RETTE: Ikke vær for desperat eller for tilgjengelig i jakten på den rette.
DEN RETTE: Ikke vær for desperat eller for tilgjengelig i jakten på den rette. Foto: Ivan Bliznetsov

Slik finner du den rette!

Coach Vibecke M. Garnaas møtte den rette da hun minst ventet det! Her er hennes tips.

KVINNEGUIDEN.NO: Om du er singel og tenker at "den rette" aldri kommer til å dukke opp, skal du vite at det kommer til å skje - også med deg!

Master NLP Coach Vibecke M. Garnaas var Ungkaren-deltaker i 2003, og har dermed personlig erfaring med hva som skal til for å tiltrekke seg den rette!

- Jeg fant faktisk mannen jeg er gift med den samme høsten som programmet ble vist, og da hadde jeg jobbet mye med meg selv etter innspillingen. Jeg gikk fra å lete etter en kjæreste til å tiltrekke meg en. Det er stor forskjell, sier coachen til Kvinneguiden.

WEB-TV: - Kvinner dramatiserer og lager mye styr ut av det meste

Ferdig med tidligere forhold

Hun forteller at det er vanskelig å finne mannen i sitt liv hvis utgangspunktet er; "jeg er ensom og en partner vil løse problemene".

- Sjansen for å møte drømmemannen i en slik situasjon er liten. Da må du i stedet rette oppmerksomheten innover og fokusere egenskaper som gjør det mulig å finne glede i situasjonen du befinner deg i.

- Det vil løfte deg som person - noe omgivelsene vil merke. Først da er du klar til å tiltrekke deg "mannen i ditt liv", sier Garnaas.

- Hva er viktigst å tenke på når man ønsker å møte en fremtidig kjæreste?

- Det første spørsmålet du bør stille deg er: "Hvorfor ønsker jeg å finne en kjæreste?". Svaret er avgjørende i forhold til om du er klar til å innlede et forhold eller ikke.

- En kjæreste skal ikke være avgjørende for hvor fornøyd du er med livet ditt. Det skal være noe du tilfører livet fordi du ønsker det, og ikke fordi du prøver å dekke et behov, sier coachen og fortsetter:

- En annen viktig ting å tenke på er om man er ferdig med tidligere forhold. Har du klart å gi slipp på alle følelser relatert til tidligere forhold?

Les også:
Dette er drømmemannen
Dårlig idè med one-night-stand
Slik får du en sexy kjæreste

Pass deg for fellene:

Lurer du på hvordan du skal ta kontakt med fremmede for å gjøre et lite "fremstøt"? Det finnes en del uskrevne regler som man bør være bevisst på med hensyn til å ta kontakt med potensielle kjærester.

- Du bør da være klar over hva du er på jakt etter. Leter du etter drømmemannen så bør du forholde seg til disse, og da spesielt i begynnelsen, sier coachen.

Styr unna disse fellene:
* Usikkerhet: Kroppsspråket utgjør hele 58 prosent av all kommunikasjon, så sørg for at holdingen din utstråler selvsikkerhet.
* For tilgjengelig: Menn liker å jakte, så legg ikke for mye følelser i første, andre eller tredje møte.
* Desperat: Unngå å fortelle for mye om familiedrømmer.
* Alkohol: Snøvling og repeterende fortellinger virker mot sin hensikt.
* Rollespill: Vær deg selv!

Les hele saken på Kvinneguiden.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere