Slik har du aldri før sett Oslo!

DEN LILLE STORE HOVEDSTADEN: Fotograf Eirik Evjen ville vise frem hovedstaden han er så glad i på en litt annerledes måte, og har nå fått stor oppmerksomhet for filmen Tiny Capital – også i utlandet.

DEN LILLE STORE HOVEDSTADEN: Fotograf Eirik Evjen ville vise frem hovedstaden han er så glad i på en litt annerledes måte, og har nå fått stor oppmerksomhet for filmen Tiny Capital – også i utlandet. Foto: Skjermdump: Eirik Evjen/Vimeo

«Fantastisk video av Norges hovedstad, Oslo, som tar pusten fra deg». Slik beskriver CBS News Kampen-gutten Eirik Evjens film som har blitt en hit i sosiale medier.

KAMPEN: – Jeg ønsket å lage en film om byen min som jeg er så utrolig glad i, og siden jeg er østkantgutt fra Kampen, ble det naturlig nok litt mer fra den siden av byen, sier frilansfotograf Eirik Evjen.

Nå har filmen om den lille store hovedstaden i Norge blitt fanget opp av giganten CBS News og fått stor oppmerksomhet over dammen.

Ideen ble født for cirka to år siden da Eirik gikk på skole, og filmingen ble gjort under en spesielt varm mars måned i 2012.

– Noe av det aller mest utfordrende var å få tilgang til alle hustakene i byen, men gjennom mitt arbeid som fotograf kjente jeg heldigvis noen som kunne hjelpe meg. For eksempel da jeg filmet ved Gardermoen flyplass og flytog var den hjelpen uvurderlig, forteller han.

Artikkelen fortsetter under videoen:

Eirik har fått mange tilbakemeldinger siden videoen ble delt av amerikanske CBS News, og mange har skrevet til ham at de nå har et sterkt ønske om å besøke hovedstaden. I tillegg er det flere som har ytret at de virkelig savnet Oslo etter å ha sett filmen.

– Hva med hovedstaden er det du er så glad i?

– Det er så mye med denne byen! Jeg elsker at vi får oppleve alle sesongene her, alt livet som er i byen og ikke minst den nærheten vi har til naturen, det er fantastisk, sier Evjen.

Sjekk også ut Evjens video Tiny Norwegian Wood:

Se videoen Tiny Soldier fra Ullevål stadion her:


LES OGSÅ:

Tirsdag er det vaffelfest for gatefolket

Christiania Glasmagasin legger ned på Stortorvet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.