RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik kan denne bilen bli din, helt gratis


Philipp Wendler fra Ris vant Ildsjelbilen fra Mediehuset dittOslo, Møller Bil Skøyen og CC Vest i sommer, for å holde månedlige iPad-kurs for eldre på Vestre Aker Frivillighetssentral. Her med Salgssjef Birgit Gjærder hos Møller Bil, markedssjef Heidi J. Larsen på CC Vest og redaktør Fredrik Eckhoff.
Philipp Wendler fra Ris vant Ildsjelbilen fra Mediehuset dittOslo, Møller Bil Skøyen og CC Vest i sommer, for å holde månedlige iPad-kurs for eldre på Vestre Aker Frivillighetssentral. Her med Salgssjef Birgit Gjærder hos Møller Bil, markedssjef Heidi J. Larsen på CC Vest og redaktør Fredrik Eckhoff. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Kjenner du noen som gir det lille ekstra for andre, og som betyr en forskjell i lokalmiljøet? Da kan de være nettopp den vi leter etter.

OSLO VEST: I sommer har 18 år gamle Philipp Wendler fra Ris kjørt rundt i Ildsjelbilen. Bilen som lokalavisene Ullern Avis/Akersposten, Nordre Aker Budstikke og dittOslo gir bort til en lokal ildsjel, i samarbeid med Møller Bil Skøyen og CC Vest.

I tre måneder får en ildsjel disponere den spreke, elektriske VW E-Up-en. Og det det koster ikke sjåføren én eneste krone.

– Dette er vår måte, som lokalavis og sammen med lokale næringslivsaktører, å hedre dem som hedres bør. Vi vet at det legges ned ufattelig mange frivillige timer hver uke, måned og år. Med Ildsjelbilen kan vi kanskje lette hverdagen for en av disse som utgjør en forskjell for andre, samtidig som ildsjelen blir synlig for nærmiljøet, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

I 2014 har ildsjel og leder i Bygdø IL, Einar Kjerschow, og Philipp Wendler som i flere år har holdt iPad-kurs for eldre på Vestre Aker Frivillighetssentral, hatt bilen i hver sin periode. Nå kan turen komme til deg, eller noen du kjenner!

Kjenner du en ildsjel som fortjener å disponere Ildsjelbilen helt gratis i tre måneder? Da må du nominere vedkommende nå!

Juryen, bestående av lokalavisredaktør Fredrik Eckhoff, markedssjef Svein Morten Bergh i Møller Bil og markedssjef Heidi J. Larsen på CC Vest, velger ut en heldig vinner som får kjøre bilen i tre måneder i høst.

TRYKK HER FOR Å GÅ TIL NOMINASJONSSKJEMAET

DENNE KAN BLI DIN: Slik ser den ut, Ildsjelbilen som en heldig ildsjel får disponere fritt i tre måneder. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere